Kuvaus
Info
Teollisuus: elintarviketeollisuus
CAS-numero: 9004-53-9
WE-numero: 232-675-4
Kemiallinen kaava: (C6H10O5)N
Muut fyysiset ominaisuudet
pH: 2,5 (30 °C, 50 %)
Suhteellinen tiheys: 1,45 g/cm³
Cll meille: +358 403 777 181
€0,00
Keltainen dekstriini (CAS 9004-53-9)
Dekstriini on osittain hydrolysoitunut tärkkelys, joka muodostuu käsittelemällä tärkkelystä kuivalla lämmöllä, hapolla tai entsyymeillä. se voidaan muodostaa amyloosista ja amylopektiinityyppisistä tärkkelyksistä. ne ovat väriltään valkoisia tai keltaisia (kanarian). verrattuna modifioimattomaan tärkkelykseen, s:llä on lisääntynyt vesiliukoisuus, viskositeetin stabiilisuus ja vähentynyt tahnan viskositeetti. käyttökohteita ovat taikinan parantaminen ja sidonta.
Voidaan käyttää emulgoivana stabilointi- ja sakeuttamisaineena, liima-aineina ja pintakoristelijoina. Sitä voidaan käyttää lääketeollisuudelle, suojaliimoille ja suspendointiaineille, liima-aineille. Sitä voidaan soveltaa esimerkiksi paperin liimaukseen, tekstiilien liimaukseen ja musteen valmisteluun; sitä voidaan käyttää myös lääkkeen apuaineena ja arabialaisen kumin korvikkeena.
Info
Teollisuus: elintarviketeollisuus
CAS-numero: 9004-53-9
WE-numero: 232-675-4
Kemiallinen kaava: (C6H10O5)N
Muut fyysiset ominaisuudet
pH: 2,5 (30 °C, 50 %)
Suhteellinen tiheys: 1,45 g/cm³
Paino | Ei saatavilla/-tietoa |
---|---|
Mitat | Ei saatavilla/-tietoa |
Käytettävissä oleva määrä | 1000kg, 25kg laukku |