Cll meille: +358 403 777 181

Yrityksestä

MasterChem-yritysfilosofia

MasterChemiä ohjaa kestävän kehityksen, innovaation ja huippuosaamisen filosofia. Uskomme arvon luomiseen paitsi korkealaatuisten kemiallisten tuotteidemme kautta myös ylläpitämällä korkeimpia ympäristönsuojelun ja -turvallisuuden standardeja. Sitoutumisemme asiakastyytyväisyyteen ajaa meitä Kehitämme ja räätälöimme jatkuvasti ratkaisujamme palvelemiemme toimialojen erilaisiin tarpeisiin. Vastuullisuuden ja rehellisyyden kulttuuria edistämällä pyrimme olemaan asiakkaidemme menestyksen luotettu kumppani ja myönteinen voima globaalissa ympäristönhoidossa.

MasterChem toiminta-ajatus

MasterChemin missiona on vahvistaa toimialoja tarjoamalla korkealaatuisia, ympäristön kannalta kestäviä kemiallisia ratkaisuja. Olemme sitoutuneet innovatiivisuuteen, huippuosaamiseen ja vastuulliseen taloudenhoitoon kaikilla toiminta-alueillamme – strategisesta raaka-aineiden hankinnasta kattavan kemikaalivalikoimamme toimitus Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta eri sektoreilla toimittamalla luotettavia, kilpailukykyisesti hinnoiteltuja kemiallisia tuotteita ja palveluita Jatkuvalla parantamisella ja korkeimpien turvallisuus- ja ympäristöstandardien noudattamisella pyrimme omalta osaltamme vaikuttamaan positiivisesti yhteisöllemme ja planeetallemme edistäen kestävää tulevaisuutta kaikille.

Masterchem: ystävällinen kemia

Tervetuloa verkkosivuiltamme, sanoo Masterchem – tärkein virolainen teollisuuskemikaalien toimittaja. Miksi ”ystävällinen kemia”? Ensinnäkin me välitämme ympäristöstä, ja tuotteistamme on hyviä ominaisuuksia ympäristöystävällisyyden kannalta. Toiseksi – asetamme tuotteille todella ystävälliset hinnat!

Masterchem on erittäin aktiivinen yritys, jolla on hieno kokemus

Joka päivä toimitamme tonnia kemikaaleja varastostamme, järjestämme raaka-aineiden toimituksen asiakkaillemme eri maissa ja säännöllisesti valitsemalla ja ostamaan korkealaatuisia tuotteita maailmanlaajuisesti. Työskentelemme valppaasti varmistaaksemme, että jokainen tuote säilytetään ehdottomasti ehtojen mukaisesti

11.1.2011 Masterchemistä tuli Viron kauppakamarin täysjäsen

Tämä osoittaa yrityksemme vakavan ja vakaan kehityksen. Toimistot ja varastot (kokonaispinta-ala 1500 m2) sijaitsevat Muugan sataman lähellä sijaitsevassa teollisuuslogistiikkakeskuksessa. Tämä antaa meille useita etuja tavaroiden toimittamisessa, joka toteutetaan tiukasti voimassa olevien määräysten ja joustavien termien mukaisesti.

Masterchem tarjoaa säännöllisesti seuraavat tuotteet:

AsetoniLiuottimetOhenteetMetanoli
Etanolia2-propanoliHuonekalujen lakatJne

Varastostamme on jatkuvasti saatavilla useita merkittäviä tuotteita.

Halutun tuotteen puuttuessa tarjoamme nopeasti ja luotettavasti kaikki tarvittavat tavarat ovellemme.

Takaisin alkuun

Shopping cart