Cll meille: +358 403 777 181

Om företaget

MasterChem företagsfilosofi

MasterChem vägleds av en filosofi om hållbara framsteg, innovation och excellens. Vi tror på att skapa värde inte bara genom våra högkvalitativa kemiska produkter utan också genom att upprätthålla de högsta standarderna för miljövård och säkerhet. Vårt engagemang för kundnöjdhet driver oss att ständigt förbättra och skräddarsy våra lösningar för att möta de olika behoven i de branscher vi betjänar. Genom att främja en kultur av ansvar och integritet strävar vi efter att vara en pålitlig partner i våra kunders framgång och en positiv kraft för global miljövård.

MasterChem uppdragsbeskrivning

På MasterChem är vårt uppdrag att stärka industrier genom att tillhandahålla högkvalitativa, miljömässigt hållbara kemiska lösningar. Vi är engagerade i innovation, spetskompetens och ansvarsfullt förvaltarskap i alla aspekter av vår verksamhet – från strategisk inköp av råvaror till leverans av vårt omfattande sortiment av kemikalier. Vårt mål är att förbättra effektiviteten och produktiviteten för våra kunder inom olika sektorer genom att tillhandahålla pålitliga, konkurrenskraftiga kemiska produkter och tjänster. Genom ständiga förbättringar och efterlevnad av de högsta säkerhets- och miljöstandarderna strävar vi efter att bidra positivt för vårt samhälle och planeten och främjar en hållbar framtid för alla.

Masterchem: vänlig kemi

Välkommen till vår webbplats, säger Masterchem – den estniska huvudleverantören av industriella kemikalier. Varför “vänlig kemi”? Först och främst bryr vi oss om miljön och våra produkter har goda egenskaper när det gäller miljövänlighet. För det andra – vi sätter riktigt vänliga priser för produkterna!

Masterchem är ett mycket aktivt företag med stor erfarenhet

Varje dag levererar vi massor av kemikalier från vårt lager, ordnar att råvaror levereras till våra kunder i olika länder och regelbundet genom att välja och köpa högkvalitativa produkter över hela världen. Vi arbetar flitigt för att säkerställa att varje produkt lagras i enlighet med villkoren

Den 11 januari 2011 blev Masterchem fullvärdig medlem av den estniska handelskammaren

Detta visar den seriösa och stabila utvecklingen av vårt företag. Kontor och lager (total yta 1500 m2) finns i det industriella logistikcentret nära Muuga hamn. Detta ger oss flera fördelar vid leverans av varor, som utförs i strikt överensstämmelse med gällande regler och flexibla villkor.

Masterchem erbjuder regelbundet följande produkter:

AcetonLösningsmedelTunnareMetanol
Etanol2-propanolLack för möblerOch så vidare

Flera viktiga produkter finns ständigt tillgängliga från vårt lager.

I avsaknad av den önskade produkten levererar vi snabbt och pålitligt alla nödvändiga varor till vår dörr.

Back to Top

Shopping cart