Cll meille: +358 403 777 181

Tietosuojakäytäntö

MasterChem OÜ (jäljempänä tietojen käsittelijä) on sitoutunut suojelemaan asiakkaiden ja käyttäjien yksityisyyttä. Tämän perusteella olemme laatineet nämä tietosuojaperiaatteet, jotka koskevat asiakastietojen keräämistä, käyttöä, julkaisemista, välittämistä ja säilyttämistä. Toimintamme Internetissä on kaikkien asiaankuuluvien toimintojen ja vastaavan Euroopan unionin lainsäädännön sekä Viron tasavallan lakien mukaista. Käytä hetki tutustuaksesi tietosuojakäytäntöömme.

Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja säilyttäminen

Henkilötiedot, joita tietojenkäsittelijä kerää, käsittelee ja tallentaa, kerätään sähköisesti, pääasiassa verkkosivuston, sähköpostin ja paperin välityksellä.

Jakamalla henkilötietojaan rekisteröity antaa tietojenkäsittelijälle oikeuden kerätä, järjestää, käyttää ja hallita henkilötietoja tietosuojaselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin, jotka rekisteröity suoraan tai välillisesti jakaa tietojen käsittelijän kanssa ostaessaan tavaroita tai palvelut verkkosivuilla.

Rekisteröidyn vastuulla on varmistaa, että hänen antamansa tiedot ovat tarkkoja, oikeita ja täydellisiä. Tietoinen väärien tietojen antaminen katsotaan tietosuojakäytännön rikkomiseksi. Rekisteröity on velvollinen välittömästi ilmoittamaan tietojen käsittelijälle antamissaan tiedoissa tapahtuvista muutoksista.

Tietojen käsittelijä ei vastaa rekisteröidylle tai kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista, jotka aiheutuvat rekisteröidyn antamasta vääriä tietoja.

Asiakkaiden henkilötietojen käsittely

Tietojen käsittelijä voi käsitellä seuraavia rekisteröidyn henkilötietoja:

Yhteystiedot (mukaan lukien etu- ja sukunimi, sosiaaliturvatunnus, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, toimitusosoite, käyttötilinumero, maksukortin tiedot)
Käytettäessä verkkosivustoa asiakkaan tilitiedoista tai evästeiden kautta

Muiden tietojen kerääminen

Saatamme myös kerätä tietoja asiakkaiden toiminnasta verkkosivuillamme. Nämä tiedot kootaan ja käytetään, jotta voimme tarjota hyödyllisempää tietoa asiakkaillemme ja saada tietää, mitkä verkkosivuston osat, tuotteet ja palvelut kiinnostavat meitä eniten. Koottuja tietoja käsitellään tässä tietosuojakäytännössä ei-personoimattomina tietoina.

Tietojen käsittelijällä on edellä mainitun lisäksi oikeus kerätä asiakkaasta tietoja, jotka ovat saatavilla julkisista rekistereistä.

Kerättyjen henkilötietojen käyttö ja säilytys

Kerättyjen henkilötietojen avulla voimme tiedottaa asiakkaille MasterChemin tuoteuutisista, kampanjoista ja tulevista tapahtumista. Asiakas, joka ei halua olla uutiskirjelistallamme tai saada ilmoituksia häntä mahdollisesti kiinnostavista tuotteista, voi milloin tahansa poistua vastaanottajien kohderyhmästä.
Käytämme kerättyjä henkilötietoja myös tavaroiden toimittamiseen ja velvoitteidemme täyttämiseen asiakasta kohtaan.

Hyväksymällä tietosuojaselosteen ehdot asiakas antaa MasterChemille suostumuksensa tietojensa automaattiseen käsittelyyn. Voit aina peruuttaa suostumuksesi verkkosivustomme kautta tai antamalla lausunnon muodossa, joka mahdollistaa kirjallisen jäljentämisen. Suostumuksen hakemisella tai peruuttamisella ei ole taannehtivaa vaikutusta.

Asiakasta paremmin palvellakseen MasterChem voi luovuttaa yksittäisiä käyttäjiä koskevia tietoja kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa palveluita MasterChemille ja on sopimusvelvollinen pitämään jaetut tiedot luottamuksellisina. Kolmansia osapuolia ovat esimerkiksi valtuutetut tietojen käsittelijät, kirjanpitäjät, kuljetus- ja kuriiriyritykset, siirtopalveluja tarjoavat yritykset.
MasterChem on henkilötietojen rekisterinpitäjä. Tietojen käsittelijä välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsittelijälle Maksekeskus AS.

Henkilötietojen suoja

MasterChem ryhtyy kaikkiin varotoimiin (mukaan lukien hallinnolliset, tekniset ja fyysiset toimenpiteet) asiakkaiden henkilötietojen suojaamiseksi. Vain valtuutetuilla henkilöillä on oikeus muuttaa ja käsitellä tietoja.

Säilytämme henkilötietoja vain ehdottoman välttämättömän ajan. Säilytämme henkilötietoja enintään 5 vuotta viimeisestä tilauksesta tai huoltotyöstä. Tietojen säilyttämisessä noudatamme myös kirjanpitolain vaatimuksia.

Vanhentuneet henkilötiedot tuhotaan tai anonymisoidaan parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Turvallisuus

Kaikki MasterChem-verkkokaupassa käynnin ja ostosten aikana tiedoksi tulleet asiakkaan henkilötiedot käsitellään luottamuksellisina tietoina. Salattu tietoliikennekanava pankkien kanssa varmistaa ostajan henkilötietojen ja pankkitietojen turvallisuuden.

Tietosuojakäytännön ehdot ja muutokset

Aloittamalla verkkosivustomme käytön tai täyttämällä kanta-asiakashakemuksen olet tutustunut näihin periaatteisiin ja ehtoihin ja ottanut ne huomioon. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselosteen yleisiä ehtoja tarvittaessa ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme ja mahdollisuuksien mukaan sähköpostitse.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaselosteesta tai tietojenkäsittelystä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@masterchem.fi

Takaisin alkuun

Shopping cart