Cll meille: +358 403 777 181

Indisk honungsolja

0,00

Indisk honungsolja

Naturlig, oraffinerad, kosmetisk, ekologisk kallpressad neemträdfröolja. Den innehåller betydande mängder essentiella fettsyror och vitamin C och E.

På grund av dess antibakteriella och lugnande egenskaper används den ofta mot eksem, psoriasis, mjäll och inflammation.

Reglerar talgkörtlarnas arbete, minskar mängden utsöndrad talg, lindrar akne.

Artikelnr: Indian-honey-oil Kategorier: ,

Beskrivning

Indisk honungsolja
Branscher: Kosmetisk industri
Sammansättning: Oljor, fetter, vaxer

Ytterligare information

ViktN/A
Käytettävissä oleva määrä

1kg, 20 tänd metallburk un

You may also like…

Back to Top

Shopping cart