Kuvaus
Info
Teollisuus: elintarviketeollisuus
CAS-numero: 63-42-3
WE-numero: 200-559-2
Kemiallinen kaava: C12H22O11
Molekyylimassa: 342,3 g/mol
Muut fyysiset ominaisuudet
pH: >6
Sulamis-/jäätymispiste: 225°C
Cll meille: +358 403 777 181
€0,00
Laktoosi (CAS 63-42-3)
Laktoosi eli maitosokeri on nisäkkäiden maidossa esiintyvä hiilihydraatti. Sitä on esimerkiksi äidinmaidossa noin seitsemän prosenttia ja lehmänmaidossa 4,8 %. Sana laktoosi tulee latinan maitoa tarkoittavasta lac-sanan obliikvivartalosta lact- ja sokereihin viittaavasta -oosi-päätteestä.
Laktoosi on disakkaridi, joka koostuu kahdesta happisillan yhdistämästä monosakkaridista: glukoosista ja galaktoosista. Laktoosin empiirinen kaava on C12H22O11, moolimassa 342,3 g/mol ja CAS-numero 63-42-3.
Info
Teollisuus: elintarviketeollisuus
CAS-numero: 63-42-3
WE-numero: 200-559-2
Kemiallinen kaava: C12H22O11
Molekyylimassa: 342,3 g/mol
Muut fyysiset ominaisuudet
pH: >6
Sulamis-/jäätymispiste: 225°C
Paino | Ei saatavilla/-tietoa |
---|---|
Käytettävissä oleva määrä | 1000kg, 25kg laukku |