Cll meille: +358 403 777 181

MasterChlor 5000 (Sodium hypochlorite 0,5%)

9,000,00

Natriumhypokloriitilla liuoksessa (MasterChlor 5000) on laaja antimikrobinen vaikutus, ja sitä käytetään laajasti lääketieteellisissä laitoksissa erilaisissa olosuhteissa. Se laimennetaan yleensä veteen sen käyttötarkoituksesta riippuen.

Kuvaus

Desinfiointi COVID-19: stä tulisi tehdä 0,1-prosenttisella natriumhypokloridiliuoksella (WHO: n ja terveysosaston suositus)

Kuvaus:

Natriumhypokloriitilla liuoksessa (MasterChlor 5000) on laaja antimikrobinen vaikutus, ja sitä käytetään laajasti lääketieteellisissä laitoksissa erilaisissa olosuhteissa. Se laimennetaan yleensä veteen sen käyttötarkoituksesta riippuen.

”Vahva klooriliuos” on 0,5-prosenttinen hypokloriittiliuos (joka sisältää noin 5000 ppm vapaata klooria) huoneiden desinfioimiseksi.

Tämä ratkaisu on valmis käytettäväksi lattioiden ja seinien desinfiointiin julkisissa tiloissa.

Tätä tuotetta suosittelee terveysministeriö.

ja kuka

Water, sanitation, hygiene and waste management for COVID-19

MasterChlor-5000

”Heikko klooriliuos” on 0,05-prosenttinen hypokloriittiliuos, jota käytetään käsien pesuun.

Saadaksesi 0,05% liuos, sinun on laimennettava tämä tuote suhteessa 1:10.

 

sovellus:

Natriumhypokloriittiliuosten käyttö:

Valkaisuaineen sijasta käytetään MasterChlor 5000 -liuosta. Sitä käytetään nykyisessä, lopullisessa ja ennaltaehkäisevässä desinfioinnissa infektiosairauksien kohteiden erilaisten esineiden ja eritteiden desinfiointiin sekä erityisten esineiden desinfiointiin. Desinfiointi suoritetaan kastelulla, hankaamalla, pesemällä ja liottamalla esineitä, jotka eivät huononnu tällä käsittelymenetelmällä.

  • Huoneiden (lattiat, seinät), yksinkertaisten puukalusteiden ja ulkoasennusten desinfiointi tehdään kastelemalla liuoksilla, joiden pitoisuus on 0,5% aktiivista klooria, nopeudella 300–500 ml / m2, tunnin altistusaikana. Desinfioinnin lopussa tilat on tuuletettava.
  • Astiat desinfioidaan, kun ne upotetaan kokonaan 0,25–0,5% aktiiviseen klooriliuokseen, riippuen ruokajätteistä, 1 tunniksi nopeudella 1,5 litraa liuosta 1 sarjaa kohti. Desinfioinnin lopussa astiat pestään huolellisesti vedellä.
  • Kylpyammeet, wc: t, pesualtaat ja muut hygieniavälineet kastetaan kahdesti runsaasti 0,5%: n konsentraatioliuoksilla.
  • Jos haluat desinfioida yöruokia desinfioidun sisällön poistamisen jälkeen, käytä 0,25% aktiivista kloorihypokloriittiliuosta, minkä jälkeen astiat pestään vedellä.
  • Maaperän, asfaltin ja muiden esineiden ylimmät kerrokset desinfioidaan hypokloriitiliuoksilla, joiden pitoisuus on 0,5% aktiivista klooria, nopeudella 1,5 ml / m2.

varastointi:

Varastoi tuotetta lämpötilassa 0 ° C – +15 ° C ja älä altista sitä suoralle auringonvalolle.

Fysikaaliset ominaisuudet:

Se liukenee veteen.

Tiheys: 1,01 g / cm3 + -0,02 lämpötilassa 20 astetta

Väri: kirkas neste

Haju: kloorin haju

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Käytettävissä oleva määrä

5 lit muovitölkki, 25 lit muovipurkki, 200 lit rumpu/tynnyri, 500 lit IBC-astiaa, 1000 lit IBC-konttia

Takaisin alkuun

Shopping cart