Cll meille: +358 403 777 181

Ruokavuorisuola

0,00

Yleisesti suola on mineraali, joka koostuu pääasiassa natriumkloridista (NaCl). Kun sitä käytetään elintarvikkeissa, erityisesti rakeisessa muodossa, sitä kutsutaan virallisemmin ruokasuolaksi. Luonnollisena kiteisenä mineraalina suola tunnetaan myös vuorisuolana tai haliittina.

Tuotetunnus (SKU): food-rock-salt Osastot: , , ,

Kuvaus

Ruokavuorisuola (1,0-0,16 mm)
Fysikaaliset ominaisuudet:
Suola on enimmäkseen natriumkloridia (NaCl). Merisuola ja louhittu suola voivat sisältää hivenaineita. Louhittu suola on usein puhdistettua. Suolakiteet ovat läpikuultavia ja kuutionmuotoisia; ne näyttävät normaalisti valkoisilta, mutta epäpuhtaudet voivat antaa niille sinisen tai violetin sävyn. Veteen liuotettuna natriumkloridi erottuu Na+- ja Cl−-ioneiksi, ja sen liukoisuus on 359 grammaa litrassa. Kylmistä liuoksista suola kiteytyy dihydraattina NaCl·2H2O. Natriumkloridiliuoksilla on hyvin erilaiset ominaisuudet kuin puhtaalla vedellä; jäätymispiste on −21,12 °C (−6,02 °F) 23,31 painoprosentille suolaa, ja kylläisen suolaliuoksen kiehumispiste on noin 108,7 °C (227,7 °F).

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Käytettävissä oleva määrä

25kg laukku, 1000kg

Takaisin alkuun

Shopping cart