Cll meille: +358 403 777 181

Styreeni (CAS 100-42-5)

560,000,00

Styreeni (kemiallinen kaava C8H8 ja rakennekaava C6H5CH=CH2) on orgaaninen yhdiste, joka on aromaattinen hiilivety. Huoneenlämmössä ja -paineessa styreeni on nestemäistä. Styreeni on väritöntä, öljymäistä, terveydelle haitallista,

Kuvaus

Kuvaus:

Tuote-eritelmä (TDS)

Styreeni (kemiallinen kaava C8H8 ja rakennekaava C6H5CH=CH2) on orgaaninen yhdiste, joka on aromaattinen hiilivety. Huoneenlämmössä ja -paineessa styreeni on nestemäistä. Styreeni on väritöntä, öljymäistä, terveydelle haitallista, herkästi syttyvää ja sitä esiintyy pienissä määrin eräissä kasveissa, mutta sitä tuotetaan lähinnä öljystä. Koska styreenimolekyyli sisältää kaksoissidoksellisen vinyyliryhmän, se voi polymerisoitua helposti. Aine voidaan stabiloida lisäämällä polymeraatioinhibiittorina esimerkiksi hydrokinonia. Styreeniä käytetään eräiden muovien valmistuksen monomeerinä, kuten polystyreenin, akrylonitriili-butadieeni-styreenin (ABS), styreenibutadieenikumin (SBR), styreenibutadieeni-lateksien ja tyydyttymättömien polyestereiden. Yhdistettä esiintyy kasveissa ja kukkien tuoksuissa sekä semiokemikaalina eliöiden viestinnässä.

Sovellus ja käyttö:

Styreeniä käytetään melkein yksinomaan polymeerien tuotantoon. Lukuisiin tyyppeihin styreenipohjaisia polymeerejä kuuluvat polystyreeni, polystyreeni (paisutettu polystyreeni), styreenillä modifioidut polyesterit, ABS-muovit (akryylinitriili-butadieenistyreeni) ja SAN (styreeni-akryylinitriili).

Pakkaus:
200 valaistu rumpu / tynnyri
500 valaistua IBC-astiaa
1000 valaistua IBC-konttia
24 mt BULK

Vihje:
Säilytä tuotetta lämpötilassa -25°C – 25°C ja älä altista sitä suoralle auringonvalolle.

Ominaisuudet:

CAS-numero 100-42-5

Tiheys: lämpötilassa 20 astetta – 0,909 g / cm3 + -0,05

Väri – väritön neste

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Käytettävissä oleva määrä

5 lit muovitölkki, 200 lit rumpu/tynnyri, 640 lit IBC-astiaa, 1000 lit IBC-konttia

Takaisin alkuun

Shopping cart