Cll meille: +358 403 777 181

Glysiini (CAS 56-40-6)

0,00

Glysiini (CAS 56-40-6)

Glysiini (C2H5NO2) eli 2-aminoetaanihappo tai 2-aminoetikkahappo on yksi geneettisen koodin 20 aminohaposta. Sen sivuketju koostuu vain vetyatomista, joten se on pienin ja yksinkertaisin aminohappo. Glysiini ei ole myöskään optisesti aktiivinen. Glysiinin suhteellinen tiheys on 1,595 g/cm3 (vesi = 1,0 g/cm3) ja CAS-numero 56-40-6. Glysiinin liukoisuus veteen 25 °C:n lämpötilassa on 25 g/100 ml. Glysiiniä käytetään elintarvikkeissa aromivahventeena ja sen E-koodi on E640.

Glysiinin pienuus lisää proteiiniketjun taipuisuutta. Glysiini on pooliton, varaukseton ja neutraali sekä heikosti vesihakuinen. Glysiini on proteiiniketjuissa yleinen ja sen geneettinen koodi on GGU, GGC, GGA ja GGG.

Kuvaus

Info

Toimialat: lannoitteet, lääketeollisuus, elintarviketeollisuus, rehuteollisuus
CAS-numero: 56-40-6
WE-numero: 200-272-2
Kemiallinen kaava: C2h5no2
Molekyylimassa: 282,46 g/mol
Tullitariffikoodi: 29224985

Muut fyysiset ominaisuudet

pH: 5,97
Sulamis-/jäätymispiste: 233°C
Suhteellinen tiheys: 1 595 g/cm3

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Käytettävissä oleva määrä

1000kg, 25kg laukku

Takaisin alkuun

Shopping cart