Cll meille: +358 403 777 181

Showing all 18 results

Views:
Filter

Filter by price

D-pantenoli (CAS 81-13-0)

0,00

D-pantenoli (CAS 81-13-0)

Panthenoli (kutsutaan myös pantotenoliksi) on pantoteenihapon (B5-vitamiini) alkoholianalogi ja on siten B5:n provitamiini. Eliöissä se hapettuu nopeasti pantoteenihapoksi. Se on viskoosi läpinäkyvä neste huoneenlämpötilassa. Pantenolia käytetään farmaseuttisissa ja kosmeettisissa tuotteissa kosteusvoiteena ja parantamaan haavan paranemista.

Panthenoli on hajuton, hieman karvas, erittäin viskoosi, läpinäkyvä ja väritön neste huoneenlämpötilassa, mutta pantoteenihapon suolat (esimerkiksi natriumpantotenaatti) ovat jauheita, jotka ovat tyypillisesti valkoisia. Se liukenee helposti veteen ja alkoholiin, kohtalaisesti dietyylieetteriin, liukenee kloroformiin (1:100), propyleeniglykoliin ja liukenee vähän glyseriiniin.

Denatonium (CAS 3734-33-6)

0,00

Muut nimet: Denatonium, denatoniumbentsoaatti.

Denatonium, tavallisimmin denatoniumbentsoaatti on kitkerin tunnetuista kemiallisista yhdisteistä. Aistimisen raja on 0,05 ppm bentsoaattina. Aine löydettiin vuonna 1958 ja se rekisteröitiin tavaramerkkinä Bitrex. Laimennettuna määrään 10 ppm se on useimmille ihmisille liian kitkerää nautittavaksi. Denatoniumsuoloja käytetään tekemään vaarallinen, mutta hyvältä maistuva tuote liian kitkeräksi nautittavaksi. Denatoniumia käytetään alkoholin denaturoinnissa (sitä käytetään 2 grammaa / 100 litraa etanolia), pakkasnesteissä, kynsien pureskelun estoaineissa, eläinten karkoteaineena, nestesaippuassa ja shampoossa sekä muovailuvahassa ja rotanmyrkyssä. Sen ei tiedetä aiheuttavan mitään pitkäaikaisia terveysvaikutuksia.

Denaturoituja väkeviä alkoholijuomia (CAS 64-17-5)

1.700,000,00

Denaturoitu alkoholi tai etanoli tai etyylialkoholi (myös tislattu alkoholi) tai metyylikarbinoli (kaava CH3 3 CH 2 2 OH) on tunnetuin alkoholi. Se on väritön neste normaaleissa olosuhteissa. Tarjoamme vain denaturoitua alkoholia.

CAS: 64-17-5

Diammoniumfosfaatti (CAS 7783-28-0)

0,00

Diammoniumfosfaatti (CAS 7783-28-0)

Diammoniumfosfaatti (DAP; IUPAC-nimi diammoniumvetyfosfaatti; kemiallinen kaava (NH4) 2 (HPO4) on yksi vesiliukoisten ammoniumfosfaattisuolojen sarjoista, joita voi syntyä, kun ammoniakki reagoi fosforihapon kanssa.

CF Industries, Inc.:n diammoniumfosfaattiturvallisuustiedotteen mukaan hajoaminen alkaa jopa 70 ° C: ssa: “Vaaralliset hajoamistuotteet: Häviää vähitellen ammoniakkia, kun se altistuu ilmalle huoneenlämmössä. Hajoaa ammoniakiksi ja monoammoniumfosfaatiksi noin 70 ° C: ssa ° C (158 ° F). DAP lähettää 155 ° C: ssa (311 ° F) fosforioksidia, typpioksidia ja ammoniakkia. “

Dietanoliamiini (CAS 111-42-2)

0,00

Muut nimet: Dietanoliamiini, 2,2′-iminodietanoli.

Dietanoliamiini eli 2,2′-iminodietanoli (C4H11NO2) on alkoholin ja amiinin funktionaaliset ryhmät sisältävä orgaaninen yhdiste. Yhdistettä käytetään muun muassa korroosionestoaineena ja syntetisoitaessa muita kemikaaleja.

Dietyleeniglykoli (CAS 111-46-6)

0,00

Muut nimet: Dietyleeniglykoli, (2-hydroksietoksi)etan-2-oli

Dietyleeniglykoli (DEG) on orgaaninen yhdiste, jonka rakennekaava on HO-CH2-CH2-O-CH2-CH2-OH. Dietyleeniglykoli on kirkas hygroskooppinen hajuton neste, joka liukenee veteen ja polaarisiin orgaanisiin liuottimiin, kuten alkoholeihin ja eettereihin.

Dietyleeniglykoli kuuluu dioleihin (hiilivetyihin, jotka sisältävät kaksi alkoholiryhmää)

Dihydroksiasetoni (CAS 96-26-4)

0,00

Dihydroksiasetoni (CAS 96-26-4)

Dihydroksiasetoni, joka tunnetaan myös nimellä glyseroni, on yksinkertainen sakkaridi (trioosi), jonka kaava on C3H6O3.

DHA:ta käytetään pääasiassa auringottomien rusketustuotteiden ainesosana. Sitä saadaan usein kasviperäisistä lähteistä, kuten sokerijuurikkaasta ja sokeriruo’osta, sekä glyseriinin käymisestä.

DHA on hygroskooppinen valkoinen kiteinen jauhe. Sillä on makea viilentävä maku ja ominainen tuoksu. Se on yksinkertaisin kaikista ketooseista, eikä sillä ole kiraalista keskustaa tai optista aktiivisuutta. Normaali muoto on dimeeri (2,5-bis(hydroksimetyyli)-1,4-dioksaani-2,5-dioli), joka liukenee hitaasti yhteen osaan vettä ja 15 osaan etanolia. Juuri valmistettuna se palautuu nopeasti liuoksessa olevaksi monomeeriksi.

Dikaliumfosfaatti (CAS 7758-11-4)

0,00

Dikaliumfosfaatti (CAS 7758-11-4)

Dikaliumfosfaatti (K2HPO4) (myös dikaliumvetyortofosfaatti; kaksiemäksinen kaliumfosfaatti) on epäorgaaninen yhdiste, jonka kaava on K2HPO4.(H2O)x (x = 0, 3, 6). Yhdessä monokaliumfosfaatin (KH2PO4.(H2O)x) kanssa sitä käytetään usein lannoitteena, elintarvikelisäaineena ja puskurointiaineena. Se on valkoinen tai väritön kiinteä aine, joka liukenee veteen.

Dikaliumfosfaattia käytetään elintarvikelisäaineena meijerikermajäljitelmissä, kuivajauhejuomissa, mineraalilisissä ja hapateviljelmissä. Se toimii emulgaattorina, stabilointiaineena ja teksturointiaineena; se on myös puskuroiva aine ja kelatoiva aine erityisesti maitotuotteiden kalsiumille.

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto on luokitellut dikaliumfosfaatin elintarvikelisäaineena yleisesti turvalliseksi (GRAS).

Dikalsiumfosfaatti (CAS 7757-93-9)

0,00

Dkalsiumfosfaatti (CAS 7757-93-9)

Dkalsiumfosfaatti on kalsiumfosfaatti, jonka kaava on CaHPO4 ja sen dihydraatti. “di”-etuliite yleisessä nimessä syntyy, koska HPO42-anionin muodostumiseen liittyy kahden protonin poistaminen fosforihaposta, H3PO4. Se tunnetaan myös nimellä kaksiemäksinen kalsiumfosfaatti tai kalsiummonovetyfosfaatti. Dikalsiumfosfaattia käytetään elintarvikelisäaineena, sitä löytyy joissakin hammastahnoissa kiillotusaineena ja se on biomateriaali.

Diemäksistä kalsiumfosfaattia käytetään pääasiassa ravintolisänä valmistetuissa aamiaismuroissa, koiranherkuissa, rikastetuissa jauhoissa ja nuudelituotteissa. Sitä käytetään myös tabletointiaineena joissakin farmaseuttisissa valmisteissa, mukaan lukien joissakin tuotteissa, jotka on tarkoitettu poistamaan kehon hajua. Kaksiemäksistä kalsiumfosfaattia löytyy myös joistakin ravintolisistä (esim. Bonexcin). Sitä käytetään siipikarjan rehussa. Sitä käytetään myös joissakin hammastahnoissa hammaskiven torjuntaan.

Dikloorimetaani (CAS 75-09-2)

20,000,00

Dikloorimetaani (CH2Cl2) on helposti haihtuva väritön polaarinen orgaaninen kloorattu hiilivety, jota käytetään liuottimena. Se ei ole erityisen myrkyllinen, mutta höyryjen hengittämistä pitää välttää. Dikloorimetaani on karsinogeeninen aine.

Dikloorimetaanista käytetään myös nimityksiä metyleenikloridi tai DCM.

Dikloorimetaani on normaaliolosuhteissa olomuodoltaan väritön, kirkas neste, jolla on makea kloroformia muistuttava haju. Sen moolimassa on 84,9 g/mol, sulamispiste −96,7 °C, kiehumispiste 40 °C (313 K), suhteellinen tiheys 1,3 g/cm3(vesi = 1,0 g/cm3), liukoisuus veteen 20 °C:n lämpötilassa 1,3 g/100 ml, itsesyttymislämpötila 556 °C ja CAS-numero 75-09-2.

Dikromitrioksidi (CAS 1308-38-9)

0,00

Dikromitrioksidi (CAS 1308-38-9)

Kromi (III) oksidi (tai kromi) on epäorgaaninen yhdiste, jolla on kaava Cr2O3. Se on yksi tärkeimmistä kromioksideista ja sitä käytetään pigmenttinä. Luonnossa se esiintyy harvinaisena mineraalieskolaitina.

Cr2O3: lla on korundirakenne, joka koostuu kuusikulmaisesta suljetusta oksidi -anionijoukosta, jossa 2⁄3 oktaedrisista rei’istä on kromia. Samoin kuin korundi, Cr2O3 on kova, hauras materiaali (Mohsin kovuus 8-8,5). Se on antiferromagneettista jopa 307 K: n lämpötilaan asti. Hapot eivät hyökkää siihen helposti.

Dimetyyliformamidi (CAS 68-12-2)

0,00

Dimetyyliformamidi (CAS 68-12-2)

Dimetyyliformamidi on orgaaninen yhdiste, jonka kaava on (CH3)2NC(O)H. Tämä väritön neste sekoittuu veteen ja useimpiin orgaanisiin nesteisiin, lyhennetään yleisesti nimellä DMF. DMF on yleinen liuotin kemiallisiin reaktioihin. Dimetyyliformamidi on hajuton, mutta teknisillä tai hajoavilla näytteillä on usein kalan haju dimetyyliamiinin epäpuhtauksien vuoksi. Dimetyyliamiinin hajoamisen epäpuhtaudet voidaan poistaa suihkuttamalla näytteitä inertillä kaasulla, kuten argonilla, tai sonikoimalla näytteet alipaineessa. Kuten nimi osoittaa, se on rakenteellisesti sukua formamidille, jossa on kaksi metyyliryhmää kahden vedyn tilalla. DMF on polaarinen (hydrofiilinen) aproottinen liuotin, jolla on korkea kiehumispiste. Se helpottaa polaarisia mekanismeja seuraavia reaktioita, kuten SN2-reaktioita.

Dinatriumedetaatti (CAS 6381-92-6)

0,00

Dinatriumedetaatti (CAS 6381-92-6)

Edetaattidinatrium on edetaatin dinatriumsuolan muoto, raskasmetallikelatointiaine, jolla on hyperkalsemiaa ja rytmihäiriöitä ehkäiseviä ominaisuuksia. Edetaatti, raskasmetalliantagonisti, kelaatoi kaksi- ja kolmiarvoisia metalleja muodostaen liukoisia stabiileja komplekseja, jotka erittyvät helposti munuaisten kautta, jolloin sitä voidaan käyttää seerumin kalsiumpitoisuuksien alentamiseen. Lisäksi tällä aineella on negatiivinen inotrooppinen vaikutus sydämeen ohimenevästi indusoidun hypokalsemisen tilan kautta, mikä antagonisoi digitalisglykosidien inotrooppisia ja kronotrooppisia vaikutuksia sydämen kammioihin. Silmään annettuna edetaatti saa aikaan oftalmisen vaikutuksensa kelatoimalla kalsiumia muodostaen liukoisia komplekseja, mikä poistaa sarveiskalvon kalsiumkertymiä.

Dinatriumoktaboraattitetrahydraatti (CAS 12280-03-4)

0,00

Dinatriumoktaboraattitetrahydraatti (CAS 12280-03-4)

Dinatriumoktaboraattitetrahydraattia, alkalista suolaa, valmistetaan kahdessa muodossa. Yksi on kirkas, nestemäinen tiiviste tai se on pakattu valkoiseksi, hajuttomaksi, jauhemaiseksi kemialliseksi aineeksi, joka ei ole syttyvä, palava tai räjähtävä ja jolla on alhainen akuutti myrkyllisyys suun ja ihon kautta. Tätä suolaa, joka sekoitetaan yleisesti boorihappoon, käytetään hyönteismyrkkynä ja sitä myydään yleisesti nestemäisessä tai jauhemuodossa. Se on tehokas myös sieniä ja leviä vastaan. Sillä on rajoittamaton säilyvyys, eikä lämpötila vaikuta siihen.

Tämä kemikaali on myös palonestoaine. Nestemäisessä muodossa se laimennetaan ja ruiskutetaan yleensä puupinnoille termiittien, jauhekuoriaisten, puuseppämuurahaisten, sienten ja levien tappamiseksi. Sitä on saatavana myös pelleteinä rakennepuuhun upotettavana. Tätä emäksistä suolaa ei pidä sekoittaa boorihappoon (hapan kemikaali) tai tahroissa käytettävään pyykinpesuaineen lisäaineeseen.

Yleisessä käytössä termiittien torjuntaan tai termiittien ehkäisyyn, nestemäistä tiivistettä käytetään suhteessa 1:1 veden kanssa. Tämän kemikaalin etuna tavanomaiseen tuholaistorjuntakäsittelyyn verrattuna on, että se ei ole syöpää aiheuttava ja sen myrkyllisyys ihmisille ja lemmikkieläimille on alhainen. Se on myös hajuton ja oikea käyttö kestää puun koko käyttöiän. Toistuva hoito ei ole tarpeen. Sitä käytetään parhaiten uudisrakentamisen yhteydessä, mutta sitä käytetään yleisemmin jälkikäteen kodeissa, jotka on alun perin käsitelty kemikaaleilla, jotka ovat muuttuneet toimimattomiksi.

Dinatriumpyrofosfaatti (CAS 7758-16-9)

0,00

Dinatriumpyrofosfaatti (CAS 7758-16-9)

Dinatriumpyrofosfaatti tai natriumhappopyrofosfaatti (SAPP) on epäorgaaninen yhdiste, joka koostuu natriumkationeista ja pyrofosfaattianionista. Se on valkoinen, vesiliukoinen kiinteä aine, joka toimii puskuroivana ja kelatoivana aineena ja jolla on monia käyttökohteita elintarviketeollisuudessa. Kun se kiteytyy vedestä, se muodostaa heksahydraatin, mutta kuivuu huoneenlämpötilan yläpuolella. Pyrofosfaatti on moniarvoinen anioni, jolla on korkea affiniteetti moniarvoisiin kationeihin, esim. Ca2+.

Nahankäsittelyssä sitä voidaan käyttää rautatahrojen poistamiseen vuodista käsittelyn aikana. Se voi stabiloida vetyperoksidiliuoksia pelkistystä vastaan. Sitä voidaan käyttää sulfamiinihapon kanssa joissakin maitotuotteissa puhdistukseen, erityisesti vuolukiven poistamiseen. Palovammaveteen lisättynä se helpottaa karvojen ja kuohkeuden poistamista sikojen teurastuksessa sekä höyhenten ja siipikarjan teurastuksen poistamista. Öljytuotannossa sitä voidaan käyttää dispergointiaineena öljynporauslietissä. Sitä käytetään kissanruokissa maun lisäaineena. Dinatriumpyrofosfaattia käytetään hammaskiven torjunta-aineena hammastahnoissa.

Dipropyleeniglykoli (CAS 110-98-5)

0,00

4-oksa-2,6-heptaanidioli, 2- (2-hydroksipropoksi) -propan-1 -ol ja 2- (2-hydroksi-1-metyylietoksi ) propan-1-olia. Se on väritön, lähes hajuton neste, jolla on korkea kiehumispiste ja alhainen myrkyllisyys.

Dipropyleeniglykolimonometyylieetteri Dowanol DMP (CAS 34590-94-8)

5.450,000,00

Dipropyleeniglykolimonometyylieetteri Dowanol DMP (CAS 34590-94-8)

Di(propyleeniglykoli)metyylieetteri on orgaaninen liuotin, jota käytetään useisiin teollisiin ja kaupallisiin tarkoituksiin. Sitä käytetään vähemmän haihtuvana vaihtoehtona propyleeniglykolimetyylieetterille ja muille glykolieettereille. Kaupallinen tuote on tyypillisesti neljän isomeerin seos.

Dl-metioniini (CAS 59-51-8)

0,00

Dl-metioniini (CAS 59-51-8)

DL-metioniini on välttämätön aminohappo, joka sisältää rikkiä. Metioniini koostuu epäsymmetrisestä hiilestä ja esiintyy optisina D- (dekstrogyre) ja L (levogyre) -isomeereinä. L-metioniinia pidetään biologisesti aktiivisena. D- ja L-isomeerien raseeminen seos muodostaa DL-metioniinia, joka on kaupallisesti saatavilla oleva metioniini.

DL-metioniinia on käytetty tutkittaessa sen vaikutusta Niilin tilapian kasvuun ja rehun hyötykäyttöön. Sitä on käytetty myös eläinmalleissa vakioruokavalion osana.

Takaisin alkuun

Shopping cart