Cll meille: +358 403 777 181

Showing all 9 results

Views:
Filter

Filter by price

Gardriumin siemenöljy

0,00

Gidric siemenöljy

Ominaisuudet
Valkosipulin eteerinen öljy on tuoreiden valkosipulin kynsien höyrytislaustuote. Valmis neste on väritöntä, voi olla hieman kellertävää, maultaan palavaa.

Edulliset ominaisuudet
Valkosipulin eteerisellä öljyllä on monia terveyshyötyjä. Tärkeimmät ovat:

Bakterisidinen.
Virustorjunta.
Hypotoninen.
Antikolesteroli.
yskänlääke.
Hypoterminen.
Anthelmintinen.
Immunomoduloiva.

Vastaava tuote vaikuttaa suotuisasti virtsaelinten kuntoon. Auttaa poistamaan kystiittiä, tulehduksellisia ja tarttuvia prosesseja virtsa- ja sukupuolielinten rakenteissa.

Sovellus
Valkosipulin eteerisen öljyn laajuus riippuu suoraan sen perusominaisuuksista. Sitä käytetään elintarviketeollisuudessa antamaan valmisruokille ominainen aromi ja maku.

Tuotetta ei käytetä hajuvedessä monien mielestä terävän ja epämiellyttävän aromin vuoksi.

Kosmetologiassa valkosipulin eteeristä öljyä käytetään toisinaan rasvaisen ihon hoitoon. Se pystyy säätelemään kehon rasvapitoisuutta, vaikuttaa talirauhasten toimintaan. Selviytyy tehokkaasti aknen ja tulehduksellisten ihosairauksien kanssa.

Glukoosimonohydraatti (CAS 5996-10-1)

2.400,0063,75

Info Toimialat: Lääketeollisuus, Elintarviketeollisuus, Rehuteollisuus CAS-numero: 5996-10-1 WE-numero: 200-075-1 Kemiallinen kaava: C6H12O6·H2O Molekyylimassa: 198,17 g/mol Tullitariffikoodi: 170230

Glykolihappoliuos (CAS 79-14-1)

0,00

Glykolihappoliuos (CAS 79-14-1)

Glykolihappo on kemiallinen yhdiste, jota käytetään tiettyjen ihosairauksien, kuten aknen, hoidossa. Sitä käytetään myös aktiivisena aineosana joissakin kasvojen kuorinnassa. Glykolihapolla on osoitettu olevan hyödyllisiä vaikutuksia autoimmuunisairauksiin estämällä glykoproteiinien ja tulehdukseen osallistuvien entsyymien tuotantoa. Glykolihappoa on tutkittu laajasti mahdollisena hoitona vanhoille potilaille, joilla on masennukseen liittyvä dementia tai Alzheimerin tauti. Tätä lääkettä voidaan levittää paikallisesti iholle tai ottaa suun kautta lääkkeenä. Vaikutusmekanismia ei tunneta hyvin, mutta se voi sisältää dapagliflotsiinin estoa, mikä lisää glykogeenisyntaasikinaasi 3β:n (GSK3β) aktiivisuutta ja estää glykogeenisyntaasin (GS) fosforylaatiota ja aktivaatiota. Glykolihapon on osoitettu estävän mitokondrioiden kalvopotentiaalia ja lisäävän solujen fysiologiaa lisäämällä ATP-synteesiä. Sitä voidaan käyttää myös paikallisesti

Glyseriini (CAS 56-81-5)

1.590,000,00

Glyseriini on jäykkäjuoksuista väritöntä nestettä ja se kuuluu kolmearvoisiin alkoholeihin eli trioleihin, jotka sisältävät kolme alkoholi- eli hydroksyyliryhmää (-OH). Siitä käytetään myös nimiä glyseriini, 1,2,3-propaanitrioli ja 1,2,3-trihydroksipropaani. Glyseriini on rasvojen, erityisesti triglyseridien rakenneosa.

Glyseriini on myrkytön, öljymäinen, ilmasta kosteutta itseensä sitova (hygroskooppinen) ja makean makuinen neste. Sen rakennekaava on CH2OH-CHOH-CH2OH. Glyseriini leimahduspiste on 177 °C (o.c.) ja itsesyttymislämpötila 370 °C. Glyseriini liukenee muiden pienimassaisten alkoholien tapaan kaikissa suhteissa veteen. Aine hajoaa kuumentuessaan, jolloin muodostuu syövyttäviä höyryjä sisältäen akroleiinia (CH2=CHCHO).

CAS: 56-81-5

Tuotteen kuvaus (TDS)

Glyseroli (CAS 56-81-5)

1.590,000,00

Glyseroli on jäykkäjuoksuista väritöntä nestettä ja se kuuluu kolmearvoisiin alkoholeihin eli trioleihin, jotka sisältävät kolme alkoholi- eli hydroksyyliryhmää (-OH). Siitä käytetään myös nimiä glyseriini1,2,3-propaanitrioli ja 1,2,3-trihydroksipropaani. Glyseroli on rasvojen, erityisesti triglyseridien rakenneosa.

Glyserolimonostearaatti (CAS 123-94-4)

0,00

Glyserolimonostearaatti (CAS 123-94-4)

Glyserolimonostearaatti, joka tunnetaan yleisesti nimellä GMS, on monoglyseridi, jota käytetään yleisesti emulgointiaineena elintarvikkeissa. Se on valkoisen, hajuttoman ja makean makuisen hiutaleisen jauheen muodossa, joka on hygroskooppinen. Kemiallisesti se on steariinihapon glyseroliesteri.

GMS on elintarvikelisäaine, jota käytetään sakeuttamis-, emulgointi-, paakkuuntumisenesto- ja säilöntäaineena. emulgointiaine öljyille, vahoille ja liuottimille; suojaava pinnoite hygroskooppisille jauheille; kiinteytysaine ja säätelevä vapautumisaine lääkkeissä; ja hartsivoiteluainetta. Sitä käytetään myös kosmetiikassa ja hiustenhoitotuotteissa.

GMS:ää käytetään laajalti leivontavalmisteissa “kehon” lisäämiseksi ruokaan. Se on jossain määrin vastuussa jäätelön ja kermavaahdon sileän koostumuksen antamisesta. Sitä käytetään joskus leivän juuttumisenestoaineena.

Sitä voidaan käyttää myös muovin lisäaineena, jossa GMS toimii antistaattisena ja huurtumista estävänä aineena. Tämä on yleistä elintarvikepakkauksissa.

Glysiini (CAS 56-40-6)

0,00

Glysiini (CAS 56-40-6)

Glysiini (C2H5NO2) eli 2-aminoetaanihappo tai 2-aminoetikkahappo on yksi geneettisen koodin 20 aminohaposta. Sen sivuketju koostuu vain vetyatomista, joten se on pienin ja yksinkertaisin aminohappo. Glysiini ei ole myöskään optisesti aktiivinen. Glysiinin suhteellinen tiheys on 1,595 g/cm3 (vesi = 1,0 g/cm3) ja CAS-numero 56-40-6. Glysiinin liukoisuus veteen 25 °C:n lämpötilassa on 25 g/100 ml. Glysiiniä käytetään elintarvikkeissa aromivahventeena ja sen E-koodi on E640.

Glysiinin pienuus lisää proteiiniketjun taipuisuutta. Glysiini on pooliton, varaukseton ja neutraali sekä heikosti vesihakuinen. Glysiini on proteiiniketjuissa yleinen ja sen geneettinen koodi on GGU, GGC, GGA ja GGG.

Grafiitti (CAS 7782-42-5)

0,00

Grafiitti (CAS 7782-42-5)

Grafiitti on hiilen yleisin ilmenemismuoto. Se on kidejärjestelmältään heksagoninen, tummanharmaa, pehmeä ja tahraava mineraali, joka on puhdasta hiiltä. Sen kiteet ovat kuusikulmaisen levyn muotoisia. Grafiitti johtaa hyvin sähköä ja sitä käytetään muun muassa sähkömoottorien hiiliharjoissa, elektrodimateriaalina, voiteluaineena, lisäaineena polymeerissä, lyijykynän lyijynä ja ydinreaktoreiden hidastinaineena.

Guarkumi (CAS 9000-30-0)

0,00

Guarkumi (CAS 9000-30-0)

Guarkumi on syötäväksi kelpaava luonnonkumi. Se on sakeuttamisaine, jota saadaan palkokasveihin kuuluvasta intialaista alkuperää olevasta guar-kasvin (Cyamopsis tetragonoloba) siemenistä.

Guarkumi on kylmään veteen liukeneva polysakkaridi. Elintarvikkeiden lisäaineluettelossa guarkumi kuuluu sakeuttamisaineisiin ja sen E-koodi on E412. Guarkumin CAS-numero on 9000-30-0.

Guarkumin tuontia Intiasta EU:hun on valvottu sen jälkeen, kun siitä löydettiin vuonna 2007 dioksiinia.

Takaisin alkuun

Shopping cart