Cll meille:+372 5504440

Showing all 4 results

Views:

Isobutyyliasetaatti (CAS 110-19-0)

0,00

Isobutyyliasetaatti (CAS 110-19-0)

Isobutyyliasetaatin kemiallinen kaava on C6H12O2 ja rakennekaava CH3COOCH2CH(CH3)2. Isobutyyliasetaatista käytetään myös nimityksiä 2-metyylipropyyliasetaatti, 2-metyyli-1-propyyliasetaatti tai beta-metyylipropyylietanoaatti.

Isobutyyliasetaatti on normaaliolosuhteissa olomuodoltaan väritön neste, jolla on tunnusomainen haju. Sen moolimassa on 116,16 g/mol, sulamispiste − 99 °C, kiehumispiste 118 °C, suhteellinen tiheys 0,87 g/cm3 (vesi = 1,0 g/cm3), liukenee veteen 20 °C:n lämpötilassa 0,67 g/100 ml, leimahduspiste 18 °C c.c., itsesyttymislämpötila 421 °C ja CAS-numero 110-19-0.

Isopropyl palmitate (CAS 142-91-6)

0,00

Isopropyl palmitate (CAS 142-91-6)

Isopropyl palmitate is a fatty acid ester obtained by the formal condensation of carboxy group of palmitic acid with propan-2-ol. Metabolite observed in cancer metabolism. It has a role as a human metabolite. It is a fatty acid ester and an isopropyl ester. It derives from a hexadecanoic acid. The chemical formula is CH3(CH2)14COOCH(CH3)2.

Isopropyylialkoholi (CAS 67-63-0)

1.900,000,00

Muut nimet: 2-propanoli, isopropanoli, isopropyylialkoholi

2-propanoli eli isopropanoli tai
isopropyylialkoholi (IPA) (myös propan-2-oli) kuuluu alkoholien aineryhmään. 2-propanolin rakennekaava voidaan esittää muodossa CH3CHOHCH3.

2-propanoli on normaaliolosuhteissa
väritön, helposti syttyvä, palava, kirkas neste, jonka moolimassa on 60,1 g/mol, kiehumispiste 83 °C, sulamispiste −90 °C, tiheys 0,79 g/cm3 (vesi = 1,0 g/cm3), leimahduspiste 11,7 °C, itsesyttymislämpötila 456 °C ja CAS-numero 67-63-0. Aineen höyry on ilmaa raskaampaa.

Yhdistettä esiintyy
kukkien tuoksuissa ja semiokemikaalina eliöiden viestinnässä.

2-propanoli on propanolin C3H7OH isomeerinen muoto

Isopropyylimyristaatti (CAS 110-27-0)

0,00

Isopropyylimyristaatti (CAS 110-27-0)

Isopropyylimyristaatti (IPM) on isopropyylialkoholin ja myristiinihapon esteri.

Isopropyylimyristaatti on polaarisilla ominaisuuksilla varustettu kosteusvoide, jota käytetään kosmetiikassa ja paikallisissa lääketieteellisissä valmisteissa parantamaan ihon imeytymistä. Isopropyylimyristaattia on laajalti tutkittu ja impulssoitu ihon läpäisyn tehostajana. Tällä hetkellä ensisijainen käyttötarkoitus, johon isopropyylimyristaatti on virallisesti tarkoitettu, on vaikuttavana aineena reseptivapaassa pedikulisidihuuhtelussa.

Takaisin alkuun

Shopping cart