Cll meille: +358 403 777 181

Showing all 12 results

Views:
Filter

Filter by price

Pakkasneste -36 °C vihreä

825,005,85

Käyttövalmis etyleeniglykolipohjainen jäähdytysneste kaikkiin bensiini- ja dieselmoottoreiden jäähdytysjärjestelmiin. Soveltuu myös käyttönesteeksi lämmönvaihtimille alhaisissa ja keskisuurissa lämpötiloissa. Varmistaa moottorin asianmukaisen toiminnan, pakkas- ja korroosiosuojan. Jäätymislämpötila jopa -36 ° C: seen. Käyttöikä jäähdytysjärjestelmässä 2-3 vuotta. Ylittää useimmat eurooppalaiset ja kansainväliset standardit, mukaan lukien: ASTM В3306, BS 6580 (1992), AFNOR NF R15-601, SAE J1034.

Pakkasneste / jäähdytysneste TOSOL -36° C sininen

825,005,85

Ajoneuvojen käyttövalmis jäähdytysneste on tarkoitettu käytettäväksi kaikentyyppisissä nykyaikaisissa jäähdytysjärjestelmissä, kuten ajoneuvon valmistaja on määritellyt. Suojaa jäähdytysjärjestelmää yli -36 ° C: n lämpötiloissa. Tosolia voidaan käyttää yhdessä muiden jäähdytysnesteiden kanssa (valmistettu etyleeniglykolibasiliksesta). Täyttää BS 6580 ja ASTV 3306 standardit.

Parafiini (rakeinen, paneelit) (CAS 8002-74-2)

0,00

Parafiini (rakeinen, paneelit) (CAS 8002-74-2)

Parafiini on seos lineaarisia hiilivetyjä, jotka ovat vähintään 20-hiilisiä (C20H42). Se on vahamaista, väritöntä ja hajutonta läpikuultavaa ainetta. Parafiini erotetaan pohjista, jota maaöljyn tislauksessa jää. Termiä parafiini käytetään myös yleisesti teknisenä nimenä lineaarisille tyydyttyneille hiilivedyille, kun taas haaroittuneet hiilivedyt ovat isoparafiineja ja tyydyttymättömät olefiineja.

Paraformaldehydi (CAS 30525-89-4)

0,00

Paraformaldehydi (CAS 30525-89-4)

Paraformaldehydi on formaldehydin polymeroitumistuote ja koostuu 8–100 toistuvasta yksiköstä. Ainetta käytetään muun muassa muoviteollisuudessa ja desinfiointiaineena. Aineesta käytetään myös nimiä polyoksimetyleeni, formageeni, polymeroitu formaldehydi, formaldehydipolymeeri ja paraformi.

Pentaerytritoli (CAS 115-77-5)

0,00

Pentaerytritoli (CAS 115-77-5)

Muut nimet:

2,2-bis(hydroksimetyyli)1,3-propaanidioli, pentaerytritoli, Hercules P 6, monopentaerytritoli, tetrametylolimetaani, THME, PETP, pentaerytriitti, Pentek, Hercules Aqualon parannettu tekninen PE-200

Pentaerytritoli on orgaaninen yhdiste, jonka kaava on C(CH2OH)4. Polyoliksi luokiteltu se on valkoinen kiinteä aine. Pentaerytritoli on rakennuspalikka räjähteiden, muovien, maalien, laitteiden, kosmetiikan ja monien muiden kaupallisten tuotteiden synteesiä ja tuotantoa varten.

Sana pentaerytritoli on sekoitus penta-, sen 5 hiiliatomia ja erytritoli, jossa on myös 4 alkoholiryhmää.

Piparminttuöljy (CAS 90063-97-1)

0,00

Piparminttuöljy (CAS 90063-97-1)

Piparminttuöljyä käytetään laajalti karminoivana, antiseptisenä ja paikallispuudutteena vilustumisen, yskän ja muiden valmisteiden (imeskelytabletit, siirapit, voiteet, tabletit jne.) valmistuksessa. Enteropäällysteisiä piparminttuöljykapseleita on tutkittu käyttökelpoisena ärtyvän suolen oireyhtymän hoitona; enteropinnoite mahdollistaa öljyn pääsyn paksusuoleen metaboloitumattomassa tilassa; hoito on vasta-aiheista aterioiden yhteydessä ja aklorhydriassa. Piparminttuöljyä on suositeltu kolonoskopian lisänä; laimennettua öljysuspensiota ruiskutetaan endoskooppiin koolonin kouristusten vähentämiseksi.

Poltettu kalkki (CAS 1305-78-8)

0,00

Poltettu kalkki (CAS 1305-78-8)

Kalsiumoksidia, CaO, esiintyy valkoisina tai harmaanvalkoisina kokkareina tai rakeisena jauheena. Raudan läsnäolo antaa sille kellertävän tai ruskehtavan sävyn.

Kalsiumoksidi on yleinen elintarvikelisäaine, joka koostuu valkoisista rakeista tai jauheesta, joiden vesiliukoisuus on huono. se saadaan kuumentamalla kalkkikiveä (kalsiumkarbonaattia) uunissa. sitä kutsutaan myös kalkiksi tai poltetuksi kalkiksi. sitä käytetään paakkuuntumisenestoaineena, kiinteyttävänä aineena ja ravintolisänä sellaisissa sovelluksissa kuin viljatuotteissa ja pehmeissä makeisissa.

Polyetyleeniglykoli 200 (CAS 25322-68-3)

0,00

Polyetyleeniglykoli 200 (CAS 25322-68-3)

Polyetyleeniglykoli (PEG; /ˌpɒliˈɛθəlˌiːn ˈɡlaɪˌkɒl, -ˌkɔːl /) on öljypohjainen polyeetteriyhdiste, jolla on monia sovelluksia teollisesta valmistuksesta lääketieteeseen. PEG tunnetaan myös nimellä polyetyleenioksidi (PEO) tai polyoksietyleeni (POE) sen molekyylipainosta riippuen. PEG: n rakenne ilmaistaan yleisesti muodossa H− (O -CH2 -CH2) n -OH.

Koska PEG on hydrofiilinen molekyyli, sitä on käytetty mikroskoopin lasilevyjen passivointiin, jotta vältetään proteiinien epäspesifinen tarttuminen yksimolekyylisiin fluoresenssitutkimuksiin.
Polyetyleeniglykolilla on alhainen myrkyllisyys ja sitä käytetään monissa tuotteissa. Polymeeriä käytetään voitelupinnoitteena eri pinnoille vesi- ja vedettömässä ympäristössä.

Propionihappo (CAS 79-09-4)

0,00

Propionihappo (CAS 79-09-4)

Propionihappo eli propaanihappo (C2H5COOH) on pistävän eltaantuneen hajuinen karboksyylihappo. Proprionihapon anioneja, suoloja ja estereitä kutsutaan propionaateiksi. Aineesta käytetään myös nimiä etyylimuurahaishappo, metyylietikkahappo ja etaanikarboksyylihappo.

Propionihapon rakennekaava on CH3CH2COOH. Sen happovakio pKa on 4,87, leimahduspiste 54 °C c.c. eli suljetun astian (closed cup) menetelmällä ja 57 °C o.c. eli avoimen astian (open cup) menetelmällä mitattuna ja itsesyttymislämpötila 485 °C.

Propaanihappoa valmistetaan hapettamalla propanolia tai etanolin ja hiilimonoksidin välisellä reaktiolla. Myös eräät bakteerit tuottavat sitä heksooseista. Yhdistettä käytetään orgaanisessa synteesissä sekä viljan säilöntään.

Propyleeniglykoli (CAS 57-55-6)

4.212,000,00

Muut nimet: Propyleeniglykoli, 1,2-propaanidioli

Propyleeniglykoli on orgaaninen yhdiste (alkoholi), joka on huoneenlämmössä (20 °C) olomuodoltaan väritöntä, hajutonta, itseensä kosteutta sitovaa (hygroskooppista) jähmeää nestettä. Sen kemiallinen kaava on C3H8O2 ja rakennekaava on CH3CHOHCH2OH. Propyleeniglykolista käytetään myös nimityksiä 1,2-propaanidiolimetyylietyleeniglykoli ja 1,2-dihydroksipropaani.

Propyleeniglykolin leimahduspiste on 99 °C (c.c.) ja 107 °C (o.c.). Kaupallisesti propyleeniglykolia valmistetaan veden ja propyleenioksidin reaktiolla.

Propyleeniglykolipohjaisia nesteitä käytetään lentokentillä lentokoneiden jäänpoistoon sekä jäänestoon. Lämmöntalteenottojärjestelmissä propyleeniglykolia käytetään lämmönsiirtonesteenä. Auton jäähdytysnesteenäpropyleeniglykolia käytetään erityisesti sellaisissa auton moottoreissa, joissa on alumiinista valmistettuja osia. Ainetta käytetään nuuskan ja tupakan lisäaineena, sähkötupakan nesteissä sekä sikarihumidorin kosteuttimissa hyvän kosteutta sitovan ominaisuutensa ansiosta. Aine toimii elintarvikkeissa lisäaineiden ja aromien kantaja-aineena. Propyleeniglykolin E-koodi on E1520.

Propyleeniglykolimonoetyylieetteri (CAS 52125-53-8)

0,500,00

Propyleeniglykolimetyylieetteri (PGME tai 1-metoksi-2-propanoli) on orgaaninen liuotin, jolla on laaja valikoima teollisia ja kaupallisia käyttöjä. Samoin kuin muut glykolieetterit, sitä käytetään kantajana / liuottimena painatus- / kirjoitusmaaleissa. Se on myös käyttö teollisessa ja kaupallisessa maalinpoistoaineena.

Takaisin alkuun

Shopping cart