Cll meille: +358 403 777 181

Showing all 11 results

Views:
Filter

Filter by price

Rautakelaatti DTPA Fe 7 % (CAS 85959-68-8)

0,00

Rautakelaatti DTPA Fe 7 % (CAS 85959-68-8)

Rautakelaatti DTPA Fe 7% on rautakelaatti, jota voidaan käyttää varmistamaan hivenaineraudan saanti. Rauta on sadon kannalta välttämätön, koska se antaa satolle mahdollisuuden kehittää kloroplasteja. Nämä kloroplastien läsnäolo on ratkaisevan tärkeää, koska niitä tarvitaan fotosynteesin prosessissa. Lisäksi rauta toimii ravintoaineena, joka antaa juuren kasvupisteiden kehittyä kunnolla.

DTPA-kelaatin ansiosta, johon rauta on sidottu, ravinne pysyy kasvin saatavilla, kun se saavuttaa juurille tai kun se laitetaan lannoiteliuokseen. Rautakelaattien avulla puutosoireita voidaan ehkäistä, mikä edistää kasvin optimaalista kasvua.

Rautakelaatti EDTA Fe 13 % (CAS 15708-41-5)

0,00

Rautakelaatti EDTA Fe 13 % (CAS 15708-41-5)

Esittely: EDTA-rautanatriumsuola on EDTA:n (etyleenidiamiinitetraetikkahapon) ferrin natriumsuola. Se on laajakirjoinen nilviäisten torjunta-aine, joka pystyy tappamaan etanoita ja etanoita sekä suojelemaan viljelykasveja ja puutarhakasveja. Erityisesti se voi poistaa Cornu aspersumin, tavallisen puutarhaetanan, tartuntoja. Se vaikuttaa olemalla vuorovaikutuksessa hemosyaniinin kanssa ja tuhoamalla sen, kuparipohjaisen yhdisteen, joka on nilviäisten ja ihmisjalkaisten veressä ja joka kantaa happea (samanlainen rooli hemoglobiinin selkärangattomien kanssa). Se pystyy tappamaan etanoita ja etanoita muutamassa päivässä. Sitä voidaan käyttää myös elintarvikkeiden vahvistajana ja raudan lähteenä, jota voidaan täydentää ravitsemustarkoituksiin.

Rautaoksidi (CAS 1309-37-1)

0,00

Rautaoksidi (CAS 1309-37-1)

Rauta(III)oksidi on raudan yhdiste hapen kanssa, jossa happi esiintyy hapetusluvulla -II ja rauta +III. Näin muodostuva yhdiste on Fe2O3. Se voidaan myös nimetä dirautatrioksidiksi tai ferrioksidiksi. Rauta(III)oksidi on yksi raudan useista happiyhdisteistä ja sillä on paramagneettisia ominaisuuksia. Mineraali hematiitti on kemiallisesti rauta(III)oksidia.

Elintarvikkeiden lisäaineissa rauta(III)oksidin E-koodi on E 172.

Rautasulfaattiheptahydraatti (CAS 7782-63-0)

0,00

Rautasulfaattiheptahydraatti (CAS 7782-63-0)

Rauta (2+) sulfaattiheptahydraatti on hydraatti, joka on rauta (2+) sulfaatin heptahydraattimuoto. Sitä käytetään raudan lähteenä raudanpuuteanemian hoidossa (yleensä nesteannostushoidoissa; kiinteäannoksisissa hoidoissa käytetään yleensä monohydraattia). Sillä on ravintoaine, anemian vastainen aine ja pelkistävä aine. Se on hydraatti ja rauta -molekyylikokonaisuus. Se sisältää rauta (2+) sulfaattia (vedetön).

Rautasulfaattimonohydraatti (CAS 17375-41-6)

0,00

Rautasulfaattimonohydraatti (CAS 17375-41-6)

Rauta (2+) sulfaattimonohydraatti on hydraatti, joka on rauta (2+) sulfaatin monohydraattimuoto. Se saadaan heptahydraatista kuumentamalla yli 65 ℃. Sitä käytetään raudan lähteenä raudanpuuteanemian hoidossa (yleensä kiinteiden annosten hoidossa; nesteannostushoidoissa käytetään yleensä heptahydraattia). Sillä on ravintoaine, anemian vastainen aine ja pelkistävä aine. Se on hydraatti ja rauta -molekyylikokonaisuus. Se sisältää rauta (2+) sulfaattia (vedetön).

Resorsinoli (CAS 108-46-3)

0,00

Resorsinoli (CAS 108-46-3)

Resorsinoli on orgaaninen yhdiste (fenyylialkoholi, dioli) muodostuen bentseenirenkaasta ja siihen liittyneestä kahdesta alkoholiryhmästä (OH). Resorsinoli on huoneenlämmössä (20 °C) olomuodoltaan kiinteää, valkoisia kiteitä, jotka muuttuvat vaaleanpunaisiksi ilman tai valon vaikutuksesta tai kosketuksesta raudan kanssa. Sen kemiallinen kaava on C6H6O2 ja rakennekaava on C6H4(OH)2. Resorsinolista käytetään myös nimityksiä 1,3-bentseenidioli, m-bentseenidioli, 1,3-dihydroksibentseeni, m-dihydroksibentseeni, 3-hydroksifenoli, m-hydroksifenoli, m-hydrokinoni, resorsini ja resorsiini. Resorsinoli on bentseenidiolin isomeerinen muoto katekolin (1,2-bentseenidioli) ja hydrokinonin (1,4-bentseenidioli) kanssa.

Resorsinolin moolimassa on 110,11 g/mol, sulamispiste 110 °C, kiehumispiste 280 °C, suhteellinen tiheys 1,28 g/cm3 (vesi = 1,0 g/cm3), leimahduspiste 127 °C (c.c.), itsesyttymislämpötila 607 °C sekä CAS-numero 108-46-3. Resorsinoli liukenee veteen 140 g/ 100 ml.

Resorsinolia käytetään formaldehydin kanssa hartseissa, nahan parkitsemisessa, kumi­kemikaalina, kosmetiikassa, lääkevoiteissa, valokuvauksessa ja väreissä.

Riisi ateria

0,00

Riisi ateria

Riisijauho koostuu kiillotetuista riisileseistä ja joistakin riisijauhoista. Se on riisin jauhamisen sivutuote, joka tarkoittaa kuoren ja lesekerroksen poistamisprosessia. Se tuottaa syötävän sivutuotteen, joka ei sisällä epäpuhtauksia.

Rikkihappo 98% (CAS 7664-93-9)

0,00

Rikkihappo 98% (CAS 7664-93-9)

Sulfonihappo on pysymätön happo, jonka kaava on H-S(=O)2-OH. Sulfonihappo muuttuu nopeasti toiseksi tautomeerikseen, pysyväksi rikkihapokkeeksi HO-S(=O)-OH. Sulfonihapon orgaaniset johdokset, joissa rikin vetyatomi on korvautunut orgaanisella ryhmällä R, ovat pysyviä. Orgaanisten sulfonihappojen yleinen kaava on R-S(=O)2-OH. Termiä sulfonaatti käytetään sulfonihapon estereistä, R-S(=O)2-OR ja ioneista, joiden yleinen rakenne on R-S(=O)2-O−, missä R on jokin orgaaninen ryhmä.

Risiiniöljy (CAS 8001-79-4)

0,00

Muut nimet: Risiiniöljy, kasviöljy.

Risiiniöljy on kasviöljy, jota saadaan puristamalla risiinikasvin papumaisista siemenistä. Risiiniöljyä käytetään voiteluaineena korkeaviritteisissä moottoreissa ja laksatiivina.

Risiiniöljy on huoneenlämpötilassa väritöntä, jähmeää nestettä jonka sulamispiste on −10…−18 °C, kiehumispiste 313 °C, tiheys 0,96 g/cm3 (vesi = 1,0 g/cm3), leimahduspiste 229 °C (c.c.), itsesyttymislämpötila 448 °C ja CAS-numero 8001-79-4.

Rosmariini öljy

0,00

Rosmariiniöljy

Rosmariiniöljy on suosittu infuusioöljy, jota käytetään ruoanlaitossa ja kauneushoidoissa. Rosmarinus officinalis on ikivihreä pensas, jolla on neulamaiset lehdet ja puumainen aromi. Naturalin omistaa rosmariinikasvikannan, jossa on koko prosessinohjausjärjestelmä raaka-aineista tuotteen käsittelyyn, mikä varmisti rosmariinisarjan tuotteiden laadun.

Toiminnot:
1. Luonnollinen säilöntäaine;
2. Antioksidantti, poistaa vapaita radikaaleja, ikääntymisen esto;
3. Aivojen toiminnan ja muistin parantaminen;
4. Hiusten kasvun stimulointi;
5. Stressin vapauttaminen ja verenkierron lisääminen.

Sovellukset:
1. Henkilökohtaisissa hygieniatuotteissa: rosmariiniöljy stimuloi päänahan alueen verenkiertoa, steriloi ja ehkäisee kutinaa. Sitä käytetään laajalti hiustenhoitotuotteissa;
2. Elintarviketeollisuudessa: erittäin tehokas antioksidantti; antibakteerinen; luonnollinen säilöntäaine;
3. Räätälöity: se voidaan muokata asiakkaan erityistarpeiden mukaan.

Rummupumpun siirto käsikäyttöisesti teräksestä valmistetulle dieselöljyliuottimelle

69,00

20L / min Vipu Toiminta Tynnyrumpupumppu Dieselöljynsiirto Käsikäyttöiset imurityökalut
Kuvaus:

Tämä viputyyppinen tynnyripumppu on älykäs työkalu, jolla annostellaan vaihdeöljyä, dieselöljyä ja muita syövyttäviä nesteitä tynnyristä nopeasti ja helposti. Itse säädettävällä imuputkella se on kätevä joustavaan annosteluun, ja voit käyttää irrotettavaa suutinta letkujen asentamiseen yksinkertaisesti. Lisäksi pehmustettu kahva on liukastumattoman pumppauksen humanisoitu muotoilu. Tällainen käytännöllinen ja kätevä pumppu, älä missaa sitä!

Takaisin alkuun

Shopping cart