Cll meille: +358 403 777 181

Showing all 10 results

Views:
Filter

Filter by price

Gardric fröolja

0,00

Gardric fröolja

Kännetecken
Eterisk olja av vitlök är en produkt av ångdestillation av färska vitlöksklyftor. Den färdiga vätskan är färglös, kan ha en lätt gulaktig nyans, brännande i smaken.

Fördelaktiga funktioner
Eterisk olja av vitlök har många hälsofördelar. De viktigaste är:

Baktericid.
Antiviral.
Hypotonisk.
Antikolesterol.
Hostdämpande.
Hypotermisk.
Anthelmintikum.
Immunmodulerande.

Motsvarande produkt påverkar gynnsamt tillståndet i det genitourinära systemet. Hjälper till att eliminera cystit, inflammatoriska, infektiösa processer i strukturerna i det urogenitala området.

Ansökan
Omfattningen av vitlök eterisk olja beror direkt på dess grundläggande egenskaper. Det används inom livsmedelsindustrin för att ge en karakteristisk arom och smak till färdigmat.

Inom parfymer används produkten inte på grund av den skarpa och obehagliga aromen för många.

Inom kosmetologi används eterisk olja från vitlök ibland för att ta hand om fet hud. Det kan reglera fettinnehållet i kroppsskyddet, påverkar aktiviteten hos talgkörtlarna. Klarar effektivt akne och inflammatoriska hudsjukdomar.

Glukosmonohydrat (CAS 5996-10-1)

2.400,0063,75

Information Branscher: Läkemedel, livsmedel, foder CAS-nummer: 5996-10-1 WE-nummer: 200-075-1 Kemisk formel: C6H12O6 · H2O Molekylvikt: 198,17 g/mol Tulltaxekod: 170230

Glycerin (CAS 56-81-5)

1.590,000,00

Glycerin är en styv, färglös vätska och tillhör trevärda alkoholer, dvs trioler, som innehåller tre alkohol- eller hydroxylgrupper (-OH). Det är också känt som glycerin, 1,2,3-propantriol och 1,2,3-trihydroxipropan. Glycerin är en strukturell komponent i fetter, särskilt triglycerider.

Glycerin är en giftfri, oljig vätska som absorberar fukt från luften (hygroskopisk) och har en söt smak. Dess strukturformel är CH2OH-CHOH-CH2OH. Glycerin har en flampunkt på 177 °C (o.c.) och en självantändningstemperatur på 370 °C. Liksom andra lågmassaalkoholer löser sig glycerin i vatten i alla proportioner. Ämnet sönderdelas vid upphettning, vilket ger frätande ångor som innehåller akrolein (CH2=CHCHO).

Tuotteen kuvaus (TDS)

Glycerol (CAS 56-81-5)

1.590,000,00

Glycerol är en viskös, färglös vätska och tillhör de trevärda alkoholerna, eller triolerna, som innehåller tre alkohol- eller hydroxylgrupper (-OH). Det kallas också glycerol , 1,2,3-propanetriol och 1,2,3-trihydroxipropan . Glycerol är en beståndsdel i fetter, särskilt triglycerider.

Glycerolmonostearat (CAS 123-94-4)

0,00

Glycermonostearat (CAS 123-94-4)

Glycermonostearat, allmänt känt som GMS, är en monoglycerid som vanligtvis används som emulgeringsmedel i livsmedel. Det är i form av ett vitt, luktfritt och sötsmakande flagnande pulver som är hygroskopiskt. Kemiskt är det en glycerolester av stearinsyra.

GMS är en livsmedelstillsats som används som förtjockningsmedel, emulgeringsmedel, antiklumpningsmedel och konserveringsmedel. emulgeringsmedel för oljor, vaxer och lösningsmedel; skyddande beläggning för hygroskopiska pulver; stelningsmedel och kontrollerad frisättningsmedel i läkemedel; och hartssmörjmedel. Det används också i kosmetika och hårvårdsprodukter.

GMS används ofta i bakprodukter för att lägga till “kropp” till mat. Det är lite ansvarigt för att ge glass och vispgrädde en slät konsistens. Det används ibland som ett antiklumpningsmedel för bröd.

Det kan också användas som en plasttillsats, där GMS fungerar som ett antistatiskt medel och anti-imbildning. Detta är vanligt i livsmedelsförpackningar.

Glycin (CAS 56-40-6)

0,00

Glycin (CAS 56-40-6)

Glycin (C2H5NO2), eller 2-aminoättiksyra eller 2-aminoättiksyra, är en av de 20 aminosyrorna i den genetiska koden. Dess sidokedja består endast av en väteatom, vilket gör den till den minsta och enklaste aminosyran. Glycin är inte heller optiskt aktivt. Glycin har en relativ densitet på 1,595 g/cm3 (vatten = 1,0 g/cm3) och ett CAS-tal på 56-40-6. Lösligheten av glycin i vatten vid 25 ° C är 25 g / 100 ml. Glycin används i livsmedel som en smakförstärkare och har E-koden E640.

Den lilla storleken på glycin ökar flexibiliteten hos proteinkedjan. Glycin är opolärt, oladdat och neutralt och har en låg vattenhalt. Glycin är vanligt i proteinkedjor och har den genetiska koden GGU, GGC, GGA och GGG.

Glykolsyralösning (CAS 79-14-1)

0,00

Glykolihappoliuos (CAS 79-14-1)

Glykolihappo on kemiallinen yhdiste, jota käytetään tiettyjen ihosairauksien, kuten aknen, hoidossa. Sitä käytetään myös aktiivisena aineosana joissakin kasvojen kuorinnassa. Glykolihapolla on osoitettu olevan hyödyllisiä vaikutuksia autoimmuunisairauksiin estämällä glykoproteiinien ja tulehdukseen osallistuvien entsyymien tuotantoa. Glykolihappoa on tutkittu laajasti mahdollisena hoitona vanhoille potilaille, joilla on masennukseen liittyvä dementia tai Alzheimerin tauti. Tätä lääkettä voidaan levittää paikallisesti iholle tai ottaa suun kautta lääkkeenä. Vaikutusmekanismia ei tunneta hyvin, mutta se voi sisältää dapagliflotsiinin estoa, mikä lisää glykogeenisyntaasikinaasi 3β:n (GSK3β) aktiivisuutta ja estää glykogeenisyntaasin (GS) fosforylaatiota ja aktivaatiota. Glykolihapon on osoitettu estävän mitokondrioiden kalvopotentiaalia ja lisäävän solujen fysiologiaa lisäämällä ATP-synteesiä. Sitä voidaan käyttää myös paikallisesti

Grafit (CAS 7782-42-5)

0,00

Grafit (CAS 7782-42-5)

Grafit är den vanligaste formen av kol. Det är ett sexkantigt, mörkgrått, mjukt och kladdande mineral med ett kristallsystem som är rent kol. Dess kristaller är i form av en sexkantig platta. Grafit leder elektricitet bra och används bland annat i kolborstar för elmotorer, som elektrodmaterial, som smörjmedel, som tillsats i polymer, som bly i penna och som retarder i kärnreaktorer.

Guargummi (CAS 9000-30-0)

0,00

Guar Gum (CAS 9000-30-0)

Guargummi är ett ätbart naturligt tuggummi. Det är ett förtjockningsmedel som erhålls från frön från guarväxten (Cyamopsis tetragonoloba) av indiskt ursprung som en baljväxt.

Guargummi är en kallvattenlöslig polysackarid. I listan över livsmedelstillsatser är guargummi ett förtjockningsmedel och dess E-kod är E412. Guargummi har ett CAS-nummer på 9000-30-0.

Importen av guargummi från Indien till EU har kontrollerats sedan dioxin upptäcktes 2007.

Gult dextrin (CAS 9004-53-9)

0,00

Gult dextrin (CAS 9004-53-9)

Dextrin är en delvis hydrolyserad stärkelse som bildas genom att behandla stärkelse med torr värme, syra eller enzymer. den kan bildas av stärkelser av amylos- och amylopektintyp. de är vita eller gula (kanariefågel) till färgen. jämfört med omodifierad stärkelse har s ökad vattenlöslighet, viskositetsstabilitet och minskad pastaviskositet. applikationer inkluderar degförbättring och bindning.

Kan användas som emulgerande stabilisator och förtjockningsmedel, lim och ytdekoratorer. Den kan användas för läkemedelsindustrin, skyddande lim och suspenderingsmedel, lim. Det kan appliceras till exempel för att limma papper, limma textilier och förbereda bläck; det kan också användas som hjälpämne inom medicin och som ersättning för gummi arabicum.

Back to Top

Shopping cart