Cll meille:+372 5504440

Arganöljy (CAS 223747-87-3)

0,00

Arganöljy (CAS 223747-87-3)

Arganöljy on arganpuun (Argania spinosa L.) ytimistä valmistettu kasviöljy.

Arganöljyn suhteellinen tiheys 20 °C:ssa (68 °F) vaihtelee välillä 0,906–0,919.

Arganöljy sisältää tokoferoleja (E-vitamiini), fenoleja, karoteeneja, skvaleenia ja rasvahappoja (80 % tyydyttymättömiä). Arganöljyn tärkeimmät luonnolliset fenolit ovat kofeiinihappo, oleuropeiini, vanilliinihappo, tyrosoli, katekoli, resorsinoli, (-)-epikatekiini ja (+)-katekiini.

Uuttomenetelmästä riippuen arganöljy voi kestää paremmin hapettumista kuin oliiviöljy.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 223747-87-3 Osastot: ,

Kuvaus

Info

Toimialat: Kosmetiikkateollisuus
CAS-numero: 223747-87-3
WE-numero: 273-313-5

Muut fyysiset ominaisuudet

Suhteellinen tiheys: 0,905 – 0,917 g/cm3 (20°C)

Lisätiedot

Käytettävissä oleva määrä

500 ml metallipullo, 5 lit muovitölkki, 10 lit muovipurkki, 20 lit metallitölkki YK, 25 lit muovipurkki, 200 lit rumpu/tynnyri, 640 lit IBC-astiaa, 1000 lit IBC-konttia

Takaisin alkuun

Shopping cart