Cll meille: +358 403 777 181

Etyleeniglykoli 40% Master EWS-40 (CAS 107-21-1)

22,000,00

40-prosenttinen etyleeniglykoli (Master EWS-40, vesiglykoliliuos) on korkealaatuisen eteeniglykolin ja tislatun veden seos öljyisen hygroskooppisen nesteen muodossa, jonka kiteytymislämpötila on -25 ° C.

CAS: 107-21-1

Kuvaus

Tämä tuote on Viron markkinoiden kysytyin.
Alkaessaan jäätyä ja kiteytyä, yhdiste saa hyytelömäisen koostumuksen ja kasvaa vain vähän tilavuudessa. Näiden ominaisuuksien ansiosta sitä alettiin käyttää jäähdytysnesteenä lämmitysjärjestelmissä, koska toisin kuin vesi ja muut vastaavat nesteet, reagenssi ei vahingoita jäähdyttimiä ja putkia, vaikka lämpötila laskisi jäätymispisteen alapuolelle.

Materiaalilla ei ole aggressiivista vaikutusta tekstiileistä, muovista, kumista, metallista valmistettuihin tuotteisiin, mutta sen käyttöä sinkittyjen putkien järjestelmissä ei suositella kuorinnan todennäköisyyden vuoksi. Myöskään AGR: ää ei pidä sekoittaa muiden emästen liuoksiin.

Käyttöalue
40-prosenttista etyleeniglykoliliuosta, jonka hinta on yrityksessämme edullinen, käytetään lämmönsiirtoaineena (pakkas- ja pakkasneste) lämpötilavälillä -25 ° C – 100 ° C keskitetyissä ilmastointijärjestelmissä ja autonomisissa lämmityspiireissä, jääjäähdytysjärjestelmien palatseissa ja muissa urheilutiloissa, joissa on suljetut tekniset verkot, teollisuustilojen sammutusjärjestelmissä, yritysten teollisissa ilmastointijärjestelmissä jne.

Materiaalia suositellaan käytettäväksi sisätiloissa, joita käytetään ympäri vuoden ilman talvisäilytystä. Voit ostaa sen korroosionestoaineilla ja väriaineilla tai ilman niitä kohtuuhintaan Masterchemissä. Meillä on yli 20 vuoden kokemus vesipitoisista glykoliliuoksista.
Autamme sinua aina laskemaan tarvittavan ratkaisun tilavuuden putken halkaisijan ja pituuden perusteella.

Turvatoimet
Reagenssi on palamaton, palo- ja räjähdyssuojattu, mutta myrkyllinen. Se on tarkoitettu yksinomaan tekniseen käyttöön, joten sen pääsy juomaveteen ja ruokaan ei ole sallittua myrkytyksen välttämiseksi.

Lyhytaikaisessa kosketuksessa vaatteiden ja kehon paljaiden osien kanssa AGR pestään helposti vedellä, jättäen palovammoja tai ärsytyksiä. Ihmiskehoon kohdistuvan vaikutuksen mukaan se kuuluu kohtalaisen vaarallisten aineiden luokkaan. Kun työskentelet sen kanssa, on suositeltavaa käyttää erikoisvaatteita, kenkiä, suojakäsineitä, muovilaseja ja hengityssuojainta.

Varastointi- ja kuljetusolosuhteet
40-prosenttinen etyleeniglykoli, jonka hinta on maassamme alhainen, on säilytettävä ilmatiiviissä astiassa kuivissa, lämmittämättömissä varastotiloissa, suojattuna suoralta auringonvalolta, erillään ruoasta. Kestoaika – 5 vuotta valmistuspäivästä.

Yhteys voidaan kuljettaa millä tahansa katetulla ajoneuvolla tämän tyyppiselle kuljetukselle voimassa olevien tavarankuljetusta koskevien sääntöjen ja määräysten mukaisesti.

Jos olet kiinnostunut ostamaan Master EWS-40 Professional -tuotteen, napsauta vain sinistä “küsi hinda” -painiketta tuotemäärän vieressä ja syötä tarvittavat tiedot avautuvaan ikkunaan.
Työntekijämme ottaa sinuun yhteyttä aukioloaikoina selvittääkseen ostoksen yksityiskohdat.

Lämmitysjärjestelmän tilavuuden laskenta

  kW
   litraa
   litraa (lask. täyttö 25%)

Putken halkaisija, mmPutken pituus, m
16х2.0
20х2.0
26х3.0
32х3.0
20х3.4
25х4.2
32х5.4
40х6.7

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Käytettävissä oleva määrä

500 ml metallipullo, 5 lit muovitölkki, 10 lit muovipurkki, 20 lit plástic balde/bote, 25 lit muovipurkki, 200 lit rumpu/tynnyri, 640 lit IBC-astiaa, 1000 lit IBC-konttia

Takaisin alkuun

Shopping cart