Cll meille:+372 5504440

Lanoliini (CAS 8006-54-0)

0,00

Lanoliini (CAS 8006-54-0)

Lanoliiniöljy on lampaan ihon eritystä. Se muistuttaa ihmisen talia, öljyä, jota erittää talirauhaset ja jota saatat huomata etenkin nenässäsi. Toisin kuin tali, lanoliini ei sisällä triglyseridejä. Lanoliinia kutsutaan joskus ”villarasvaksi”, mutta termi on harhaanjohtava, koska siitä puuttuu triglyseridit, joita on pidettävä rasvana. Lanoliinin tarkoitus on hoitaa ja suojata lampaan villaa. Tämä hoitava ominaisuus on syy, miksi ainetta käytetään nyt laajalti ihmisten kosmetiikassa, ihonhoitotuotteissa ja hiustuotteissa. Lanoliiniöljy uutetaan laittamalla lampaanvilla sentrifugikoneen läpi, joka erottaa öljyn muista kemikaaleista ja roskista. Prosessi suoritetaan lampaan leikkaamisen jälkeen, joten lanoliinin uuttaminen ei aiheuta haittaa lampaille.

Poista

Kuvaus

Info

Toimialat: kotitalouskemikaalit, kosmetiikkateollisuus, lääketeollisuus
CAS-numero: 8006-54-0
WE-numero: 232-348-6

Muut fyysiset ominaisuudet

Sulamis- / jäätymispiste: 38-44 ° C
Kiehumispiste / kiehumisalue: 180 ° C
Suhteellinen tiheys: 0,932 g/cm (15 ° C)

Lisätiedot

Käytettävissä oleva määrä

500 ml metallipullo, 5 lit muovitölkki, 10 lit muovipurkki, 20 lit metallitölkki YK, 25 lit muovipurkki, 200 lit rumpu/tynnyri, 640 lit IBC-astiaa, 1000 lit IBC-konttia

Takaisin alkuun

Shopping cart