Cll meille: +358 403 777 181

Showing 1–24 of 33 results

Views:
Filter

Filter by price

Talkki (CAS 14807-96-6)

1.044,0029,00

Talkki (CAS 14807-96-6)

Talkki (Mg3Si4O10(OH)2) on kidejärjestelmältään monokliininen mineraali. Kiteet ovat suomuisia ja muistuttavat hyvinkin paljon kiilteitä. Mineraalia esiintyy tiiviinä tai suomuisina massoina.

Väriltään talkki on vaaleanvihreää, kellanvihreää tai valkoista. Viiru on valkoinen. Talkilla on rasvakiilto, mutta lohjenneilla pinnoilla helmiäiskiilto. Talkki on hydrofobinen ja oleofiilinen, eli se hylkii vettä ja absorboi öljyjä.

Tärpätti (CAS 9005-90-7)

0,00

Tärpätti (mäntyöljytärpätti, pineenitärpätti) on väritön tai kellertävä, haihtuva ja tulenarka neste, jota saadaan havupuiden pihkasta. Selluloosateollisuuden sivutuotteena syntyy raakatärpättiä, joka on C10H16-terpeeni-isomeerien seos.

Teepuuöljy

0,00

Teepuuöljy

Teepuuöljy on kellertävää vihreän sävyistä voimakkaan tuoksuista eteeristä öljyä. Öljyllä väitetään olevan myönteisiä kosmeettisia ja lääketieteellisiä vaikutuksia (mm. antiseptinen ja sienien kasvua estävä vaikutus).

Tekninen alkoholi

47,500,00

Tekninen (denaturoitu) alkoholi MasterChem sopii sekä polttoaineena alkoholilamppuille että grillausvalolle sekä erilaisten pintojen puhdistamiseen rasvasta ja öljystä. Käytä suojakäsineitä, naamioita ja vaatteita, kun käytät henkilökohtaista suojaa.

Varoitus! Tekninen henki MasterChem ei sovellu juomiseen!

PRODUCT SPECIFICATION

Teollinen Nitro Lacquer Universal

0,00

Määritelmä ja sovelluskenttä

NITRO LACQUER UNIVERSAL on kirkas pinnoite, joka suojaa ja koristaa huonekaluja ja sisätiloja (massiivisia ja viiluja), jotka eivät ole alttiina merkittäville mekaanisille ja kemiallisille vaikutuksille. Voidaan käyttää kuten pohja- ja viimeistelypinnoitetta.
Tämä tuote perustuu nitroselluloosaan, alkydihartseihin ja orgaanisiin liuottimiin, lisäämällä varoja jauhamiseen ja muihin erityisiin lisäaineisiin.

Teollinen polyuretaanilakka Universal

0,00

Kaksikomponenttinen polyuretaanipohjainen pinnoite

TARKOITUS

• Sitä käytetään pohjamaalina ja pintamaalina maalin suojausjärjestelmässä:

• – viilutetut huonekalut

• – massiiviset huonekalut

• – tuolit ja lyhyttavara

• Sitä käytetään viimeistely- tai yleislakana eli pohjamaalina ja viimeistelykerroksena välihiontaan.

Tetrakloorieteeni (CAS 127-18-4)

12,000,00

Muut nimet: Tetrakloorieteen, tetrakloorietyleeni, perkloorietyleen

Tetrakloorieteeni eli tetrakloorietyleeni eli perkloorietyleeni (C2Cl4) on perkloorattu alkeeni. Yhdistettä käytetään liuottimena, kuivapesuaineena ja eräiden yhdisteiden valmistuksessa.

Tetranatriumedetaatti (CAS 64-02-8)

0,00

Tetranatriumedetaatti (CAS 64-02-8)

Tetranatriumedetaatti on suola, joka saadaan, kun etyleenidiamiinitetraetikkahappo neutraloidaan neljällä ekvivalentilla natriumhydroksidia (tai vastaavaa natriumemästä). Se on valkoinen kiinteä aine, joka liukenee hyvin veteen. Kaupalliset näytteet ovat usein hydratoituja, esim. Na4EDTA.4H2O. Vedettömästä ja hydratoidusta muodosta valmistettujen liuosten ominaisuudet ovat samat edellyttäen, että niiden pH on sama.

Sitä käytetään kelatointiaineen EDTA4- lähteenä. 1% vesiliuoksen pH on noin 11,3. Liuotettuna neutraaliin veteen se muuttuu osittain H2EDTA2-: ksi. Etyleenidiamiinitetraetikkahappoa tuotetaan kaupallisesti tetranatrium -EDTA: n välityksellä.

Tetranatriumpyrofosfaatti (CAS 7722-88-5)

0,00

Tetranatriumpyrofosfaatti (CAS 7722-88-5)

Tetranatriumpyrofosfaatti, jota kutsutaan myös natriumpyrofosfaatiksi, tetranatriumfosfaatiksi tai TSPP:ksi, on epäorgaaninen yhdiste, jonka kaava on Na4P2O7. Suolana se on valkoinen, vesiliukoinen kiinteä aine. Se koostuu pyrofosfaattianioneista ja natriumioneista. Myrkyllisyys on noin kaksi kertaa ruokasuolan myrkyllisyys suun kautta nautittuna. Tunnetaan myös dekahydraatti Na4P2O7 · 10(H2O).

Tetranatriumpyrofosfaattia käytetään puskurointiaineena, emulgointiaineena, dispergointiaineena ja sakeuttamisaineena, ja sitä käytetään usein elintarvikelisäaineena. Yleisiä tetranatriumpyrofosfaattia sisältäviä elintarvikkeita ovat kanapalat, vaahtokarkit, vanukas, rapujen liha, rapujäljitelmä, tonnikalasäilykkeet ja soijapohjaiset lihavaihtoehdot sekä kissanruoat ja kissan herkut, joissa sitä käytetään maun parantajana.

Tetranatriumpyrofosfaatti toimii hammastahnassa ja hammaslangassa hammaskiven torjunta-aineena, joka poistaa kalsiumia ja magnesiumia syljestä ja estää siten niiden kerääntymisen hampaille. Tetranatriumpyrofosfaattia käytetään kaupallisissa hammashuuhteluissa ennen harjaamista plakin vähentämiseksi.

Tetranatriumpyrofosfaattia käytetään joskus kotitalouksien pesuaineissa estämään samanlainen kerrostuminen vaatteille, mutta fosfaattipitoisuutensa vuoksi se aiheuttaa veden rehevöitymistä ja edistää levien kasvua.

TH tynnyri 200 L

43,00

TH tynnyri 220L / 200 litraa on valmistettu teollisuuslujuudeltaan suurimolekyylipainoisesta polyeteenimuovista (HMWPE), joka on HDPE: n kaltainen, mutta kestävämpi ja …

TH-muovi voi 220L 200 lit (käytetty)

40,00

TH-muovisäiliö 220L / 200 litraa on valmistettu teollisuuslujuudeltaan suurimolekyylipainoisesta polyeteenimuovista (HMWPE), joka on HDPE: n kaltainen, mutta kestävämpi ja jonka …

THINNER NITRO NS-5005 teollinen liuotin

1.450,000,00

Nitrol Solvent NS-5005 – on liuotin, muunnettu NS-5001: stä. Se on sekoitus 6 eri orgaanista komponenttia, mutta ketonien prosenttiosuus on alhaisempi. Seurauksena aineella on korkeampi leimahduspiste – plus varotoimenpiteisiin perustuva. Suositellaan yrityksille, joilla on automaattinen maalauslinja (sähköstaattinen ruiskutus tai ruiskutus). Tätä tuotetta käytetään lakojen, maalien, emalien laimentamiseen sekä maalipistoolien, työkalujen ja teollisuusmaalilinjojen puhdistamiseen. MasterChem on tämän tuotteen valmistaja.

Tinasulfaatti (CAS 7488-55-3)

0,00

Tinasulfaatti (CAS 7488-55-3)

Tina(II)sulfaatti (SnSO4) on kemiallinen yhdiste. Se on valkoinen kiinteä aine, joka voi imeä tarpeeksi kosteutta ilmasta, jotta se liukenee täysin muodostaen vesiliuoksen; tämä ominaisuus tunnetaan hajoamisena. Se voidaan valmistaa syrjäytysreaktiolla metallisen tinan ja kupari(II)sulfaatin välillä: Sn (s) + CuSO4 (aq) → Cu (s) + SnSO4 (aq)
Tina(II)sulfaatti on kätevä tina(II)-ionien lähde, jota tina(IV)-lajit eivät saastuta.

Tiourea (CAS 62-56-6)

0,00

Tiourea (CAS 62-56-6)

Tiourea on organorikkiyhdiste, jonka kaava on SC(NH2)2. Se on rakenteeltaan samanlainen kuin urea, paitsi että happiatomi on korvattu rikkiatomilla, mutta urean ja tiourean ominaisuudet eroavat huomattavasti. Tiourea on reagenssi orgaanisessa synteesissä. “Tioureat” viittaa laajaan luokkaan yhdisteitä, joilla on yleinen rakenne (R1R2N)(R3R4N)C=S. Tioureat ovat sukua tioamideille, esim. RC(S)NR2, jossa R on metyyli, etyyli jne.

Titaanidioksidi (CAS 13463-67-7)

0,00

Titaanidioksidi (CAS 13463-67-7)

Titaanidioksidi, joka tunnetaan myös nimellä titaani (IV) oksidi tai titania /taɪˈteɪniə /, on luonnossa esiintyvä titaanioksidi, kemiallinen kaava TiO
2. Kun sitä käytetään pigmenttinä, sitä kutsutaan titaanivalkoiseksi, pigmenttivalkoiseksi 6 (PW6) tai CI 77891. Yleensä se on peräisin ilmeniitistä, rutiilista ja anataasista. Sillä on laaja valikoima sovelluksia, mukaan lukien maali, aurinkovoide ja elintarvikeväri. Kun sitä käytetään elintarvikevärinä, sillä on E -numero E171. Maailman tuotanto ylitti vuonna 2014 yli 9 miljoonaa tonnia. On arvioitu, että titaanidioksidia käytetään kahdessa kolmasosassa kaikista pigmenteistä, ja oksidipohjaisten pigmenttien arvo on 13,2 miljardia dollaria.

Tokoferyyliasetaatti (CAS 58-95-7)

0,00

Tokoferyyliasetaatti (CAS 58-95-7)

Tokoferyyliasetaatti, joka tunnetaan myös nimellä E-vitamiiniasetaatti, on E-vitamiinin synteettinen muoto. Se on etikkahapon ja α-tokoferolin esteri. Yhdysvaltain tautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen mukaan E-vitamiiniasetaatti on erittäin suuri huolenaihe vuoden 2019 vapaukseen liittyvän keuhkovaurion (VAPI) puhkeamisessa, mutta vielä ei ole riittävästi todisteita muiden kemikaalien vaikutuksen poissulkemiseksi.< /p>

Tokoferyyliasetaattia käytetään usein dermatologisissa tuotteissa, kuten ihovoiteissa. Se ei hapetu ja voi tunkeutua ihon läpi eläviin soluihin, joissa noin 5 % muuttuu vapaaksi tokoferoliksi. Väitetään hyödyllisistä antioksidanttisista vaikutuksista. α-tokoferyyliasetaattia käytetään vaihtoehtona itse tokoferolille, koska fenolinen hydroksyyliryhmä on estetty, jolloin saadaan vähemmän happama tuote, jolla on pidempi säilyvyys. Uskotaan, että asetaatti hydrolysoituu hitaasti, kun se on imeytynyt ihoon, uudistaen tokoferolia ja suojaavan auringon ultraviolettisäteiltä. Tokoferyyliasetaatti syntetisoitiin ensimmäisen kerran vuonna 1963 Hoffmann-La Rochen työntekijöiden toimesta.

Tolueeni (CAS 108-88-3)

15,000,00

Tolueeni, (C6H5CH3 / C7H8), toluolimetyylibentseeni tai fenyylimetaani, on aromaattinen hiilivety, joka on muuten samanlainen kuin bentseeni, paitsi että renkaaseen on liittynyt yksi metyyliryhmä. Olomuodoltaan se on kirkas neste, jonka haju on makean tinnerimäinen ja muistuttaa bentseenin hajua. Tolueeni ei liukene veteen — koska se pelkkänä hiilivetynä ei pysty särkemään veden vahvoja vetysidoksia — mutta se kyllä liuottaa pienen määrän vettä. Tolueenia käytetään niin liuottimena kuin raaka-aineenakin. Liuottimena se on maaleissa, tinnereissä, painomusteissa, liimoissa ja lakoissa. Tolueenia käytetään myös nahan parkitsemiseen ja desinfioivana aineena. Raaka-aine se on mm. fenolin, TNT:n sekä (tolueenidi-isosyanaatin kautta) polyuretaanin valmistuksessa.

Tolyylitriatsoli (CAS 29385-43-1)

0,00

Tolyylitriatsoli (CAS 29385-43-1)

Kurskesta vaaleanruskeaan rakeita tai beigejä pellettejä, joilla on ominainen tuoksu. Mahdollinen merkitty urealannoitteen nitrifikaation estäjä maatalousmailla.

Triasetiini (CAS 102-76-1)

0,00

Triasetiini (CAS 102-76-1)

Triasetiini on orgaaninen yhdiste, jonka kaava on C3H5(OCOCH3)3. Se luokitellaan triglyseridiksi, eli glyserolin triesteriksi. Se on väritön, viskoosi ja hajuton neste, jolla on korkea kiehumispiste ja alhainen sulamispiste. Sen maku on mieto, makea alle 500 ppm:n pitoisuuksina, mutta se voi näyttää kitkerältä suuremmilla pitoisuuksilla. Se on yksi glyseriiniasetaattiyhdisteistä.

Triasetiini on yleinen elintarvikelisäaine esimerkiksi aromien liuottimena ja sen kosteuttaja, jonka E-numero E1518 ja Australian hyväksyntäkoodi A1518. Sitä käytetään apuaineena farmaseuttisissa tuotteissa, joissa sitä käytetään kosteuttavana aineena, pehmittimenä ja liuottimena.

Triclosan (CAS 3380-34-5)

0,00

Triclosan (CAS 3380-34-5)

Triklosaani (joskus lyhennettynä TCS) on antibakteerinen ja sienilääke, jota esiintyy joissakin kuluttajatuotteissa, kuten hammastahnassa, saippuoissa, pesuaineissa, leluissa ja kirurgisissa puhdistushoidoissa. Se on käyttötarkoitukseltaan ja vaikutusmekanismiltaan samanlainen kuin triklokarbaani. Sen teho mikrobilääkkeenä, mikrobilääkeresistenssin riski ja sen mahdollinen rooli hormonaalisen kehityksen häiriintymisessä ovat edelleen kiistanalaisia. Lisätutkimuksella pyritään ymmärtämään sen mahdolliset vaikutukset organismeihin ja ympäristön terveyteen.

Trietanoliamiini (CAS 102-71-6)

0,00

Muut nimet: Trietanoliamiini, 2-[bis(2-hydroksietyyli)amino]etanoli

Trietanoliamiini (C6H15NO3) on alkanoliamiineihin kuuluva orgaaninen yhdiste. Yhdistettä voidaan käyttää kemian teollisuudessa liuottimena, kosmetiikan valmistamiseen, sementin valmistamiseen ja moniin muihin tarkoituksiin.

Trietüülfosfaat (CAS 78-40-0)

0,00

Trietüülfosfaat (CAS 78-40-0)

Trietüülfosfaat on keemiline ühend valemiga (C2H5) 3PO4 või OP (OEt) 3. See on värvitu vedelik. See on etanooli ja fosforhappe proovija ning seda võib nimetada “fosforhappeks, trietüülesteriks”.

Selle esmane kasutusala on tööstuslik katalüsaator (äädikhappe anhüdriidi sünteesis), polümeervaigu modifikaator ja plastifikaator (nt küllastumata polüestrite puhul). Väiksemas mahus kasutatakse seda lahustina nt. tselluloosatsetaat, leegiaeglustid, pestitsiidide ja muude kemikaalide vaheühend, peroksiidide stabilisaator, kummi ja plasti tugevusaine, sealhulgas vinüülpolümeerid ja küllastumata polüestrid jne.

Trietyleeniglykoli (CAS 112-27-6)

0,00

Trietyleeniglykoli (CAS 112-27-6)

Trietyleeniglykoli (C6H14O4) on eetteriryhmiä sisältävä dioli eli alkoholi, jossa on kaksi hydroksyyliryhmää. Trietyleeniglykolia käytetään muun muassa kuivausaineena ja lisäaineena muoveissa. Yhdisteen muita nimiä ovat triglykoli, 2,2′-(1,2-etaanidiyylibis(oksi))-bisetanoli ja 2,2′-etyleenidioksibis(etanoli).

Huoneenlämpötilassa trietyleeniglykoli on väritöntä ja vettä sitovaa eli hygroskooppista nestettä, joka liukenee hyvin veteen. Hygroskooppinen ominaisuus johtuu trietyleeniglykolin kyvystä muodostaa hyvin vahvoja vetysidoksia vesimolekyylien kanssa.

Takaisin alkuun

Shopping cart