Cll meille:+372 5504440

Showing 217–240 of 279 results

Views:

Rautaoksidi (CAS 1309-37-1)

0,00

Rautaoksidi (CAS 1309-37-1)

Rauta(III)oksidi on raudan yhdiste hapen kanssa, jossa happi esiintyy hapetusluvulla -II ja rauta +III. Näin muodostuva yhdiste on Fe2O3. Se voidaan myös nimetä dirautatrioksidiksi tai ferrioksidiksi. Rauta(III)oksidi on yksi raudan useista happiyhdisteistä ja sillä on paramagneettisia ominaisuuksia. Mineraali hematiitti on kemiallisesti rauta(III)oksidia.

Elintarvikkeiden lisäaineissa rauta(III)oksidin E-koodi on E 172.

Rautasulfaattiheptahydraatti (CAS 7782-63-0)

0,00

Rautasulfaattiheptahydraatti (CAS 7782-63-0)

Rauta (2+) sulfaattiheptahydraatti on hydraatti, joka on rauta (2+) sulfaatin heptahydraattimuoto. Sitä käytetään raudan lähteenä raudanpuuteanemian hoidossa (yleensä nesteannostushoidoissa; kiinteäannoksisissa hoidoissa käytetään yleensä monohydraattia). Sillä on ravintoaine, anemian vastainen aine ja pelkistävä aine. Se on hydraatti ja rauta -molekyylikokonaisuus. Se sisältää rauta (2+) sulfaattia (vedetön).

Rautasulfaattimonohydraatti (CAS 17375-41-6)

0,00

Rautasulfaattimonohydraatti (CAS 17375-41-6)

Rauta (2+) sulfaattimonohydraatti on hydraatti, joka on rauta (2+) sulfaatin monohydraattimuoto. Se saadaan heptahydraatista kuumentamalla yli 65 ℃. Sitä käytetään raudan lähteenä raudanpuuteanemian hoidossa (yleensä kiinteiden annosten hoidossa; nesteannostushoidoissa käytetään yleensä heptahydraattia). Sillä on ravintoaine, anemian vastainen aine ja pelkistävä aine. Se on hydraatti ja rauta -molekyylikokonaisuus. Se sisältää rauta (2+) sulfaattia (vedetön).

Resorsinoli (CAS 108-46-3)

0,00

Resorsinoli (CAS 108-46-3)

Resorsinoli on orgaaninen yhdiste (fenyylialkoholi, dioli) muodostuen bentseenirenkaasta ja siihen liittyneestä kahdesta alkoholiryhmästä (OH). Resorsinoli on huoneenlämmössä (20 °C) olomuodoltaan kiinteää, valkoisia kiteitä, jotka muuttuvat vaaleanpunaisiksi ilman tai valon vaikutuksesta tai kosketuksesta raudan kanssa. Sen kemiallinen kaava on C6H6O2 ja rakennekaava on C6H4(OH)2. Resorsinolista käytetään myös nimityksiä 1,3-bentseenidioli, m-bentseenidioli, 1,3-dihydroksibentseeni, m-dihydroksibentseeni, 3-hydroksifenoli, m-hydroksifenoli, m-hydrokinoni, resorsini ja resorsiini. Resorsinoli on bentseenidiolin isomeerinen muoto katekolin (1,2-bentseenidioli) ja hydrokinonin (1,4-bentseenidioli) kanssa.

Resorsinolin moolimassa on 110,11 g/mol, sulamispiste 110 °C, kiehumispiste 280 °C, suhteellinen tiheys 1,28 g/cm3 (vesi = 1,0 g/cm3), leimahduspiste 127 °C (c.c.), itsesyttymislämpötila 607 °C sekä CAS-numero 108-46-3. Resorsinoli liukenee veteen 140 g/ 100 ml.

Resorsinolia käytetään formaldehydin kanssa hartseissa, nahan parkitsemisessa, kumi­kemikaalina, kosmetiikassa, lääkevoiteissa, valokuvauksessa ja väreissä.

Rikkihappo 98% (CAS 7664-93-9)

0,00

Rikkihappo 98% (CAS 7664-93-9)

Sulfonihappo on pysymätön happo, jonka kaava on H-S(=O)2-OH. Sulfonihappo muuttuu nopeasti toiseksi tautomeerikseen, pysyväksi rikkihapokkeeksi HO-S(=O)-OH. Sulfonihapon orgaaniset johdokset, joissa rikin vetyatomi on korvautunut orgaanisella ryhmällä R, ovat pysyviä. Orgaanisten sulfonihappojen yleinen kaava on R-S(=O)2-OH. Termiä sulfonaatti käytetään sulfonihapon estereistä, R-S(=O)2-OR ja ioneista, joiden yleinen rakenne on R-S(=O)2-O−, missä R on jokin orgaaninen ryhmä.

Risiiniöljy (CAS 8001-79-4)

0,00

Muut nimet: Risiiniöljy, kasviöljy.

Risiiniöljy on kasviöljy, jota saadaan puristamalla risiinikasvin papumaisista siemenistä. Risiiniöljyä käytetään voiteluaineena korkeaviritteisissä moottoreissa ja laksatiivina.

Risiiniöljy on huoneenlämpötilassa väritöntä, jähmeää nestettä jonka sulamispiste on −10…−18 °C, kiehumispiste 313 °C, tiheys 0,96 g/cm3 (vesi = 1,0 g/cm3), leimahduspiste 229 °C (c.c.), itsesyttymislämpötila 448 °C ja CAS-numero 8001-79-4.

Rosmariini öljy

0,00

Rosmariiniöljy

Rosmariiniöljy on suosittu infuusioöljy, jota käytetään ruoanlaitossa ja kauneushoidoissa. Rosmarinus officinalis on ikivihreä pensas, jolla on neulamaiset lehdet ja puumainen aromi. Naturalin omistaa rosmariinikasvikannan, jossa on koko prosessinohjausjärjestelmä raaka-aineista tuotteen käsittelyyn, mikä varmisti rosmariinisarjan tuotteiden laadun.

Toiminnot:
1. Luonnollinen säilöntäaine;
2. Antioksidantti, poistaa vapaita radikaaleja, ikääntymisen esto;
3. Aivojen toiminnan ja muistin parantaminen;
4. Hiusten kasvun stimulointi;
5. Stressin vapauttaminen ja verenkierron lisääminen.

Sovellukset:
1. Henkilökohtaisissa hygieniatuotteissa: rosmariiniöljy stimuloi päänahan alueen verenkiertoa, steriloi ja ehkäisee kutinaa. Sitä käytetään laajalti hiustenhoitotuotteissa;
2. Elintarviketeollisuudessa: erittäin tehokas antioksidantti; antibakteerinen; luonnollinen säilöntäaine;
3. Räätälöity: se voidaan muokata asiakkaan erityistarpeiden mukaan.

Rummupumpun siirto käsikäyttöisesti teräksestä valmistetulle dieselöljyliuottimelle

69,00

20L / min Vipu Toiminta Tynnyrumpupumppu Dieselöljynsiirto Käsikäyttöiset imurityökalut
Kuvaus:

Tämä viputyyppinen tynnyripumppu on älykäs työkalu, jolla annostellaan vaihdeöljyä, dieselöljyä ja muita syövyttäviä nesteitä tynnyristä nopeasti ja helposti. Itse säädettävällä imuputkella se on kätevä joustavaan annosteluun, ja voit käyttää irrotettavaa suutinta letkujen asentamiseen yksinkertaisesti. Lisäksi pehmustettu kahva on liukastumattoman pumppauksen humanisoitu muotoilu. Tällainen käytännöllinen ja kätevä pumppu, älä missaa sitä!

Salisyylihappo (CAS 69-72-7)

0,00

Salisyylihappo (CAS 69-72-7)

Salisyylihappo on orgaaninen yhdiste, joka on palavaa ja huoneenlämmössä (20 °C) olomuodoltaan väritöntä kiteistä ainetta, neulamaisia kiteitä. Sen kemiallinen kaava on C7H6O3 ja rakennekaava HOC6H4COOH. Salisyylihaposta käytetään myös nimityksiä 2-hydroksibentsoehappo, o-hydroksibentsoehappo ja fenolihappo. Salisyylihapon suolat ja esterit ovat salisylaatteja. Salisyylihapon moolimassa on 138,1 g/mol, härmistymispiste 76 °C, sulamispiste 159 °C, suhteellinen tiheys 1,4 g/cm3 (vesi = 1,0 g/cm3), liukoisuus veteen 20 °C lämpötilassa 0,2 g/100 ml, leimahduspiste 157 °C, itsesyttymislämpötila 540 °C ja CAS-numero 69-72-7.

Kasveissa salisyylihappo toimii kasvihormonin kaltaisesti. Salisyylihappo toimii myös joidenkin eliöiden semiokemikaalina.

Setyylialkoholi (CAS 36653-82-4)

0,00

Setyylialkoholi (CAS 36653-82-4)

Setyylialkoholi (C16H34O) eli heksadekanoli tai palmityylialkoholi on alifaattisiin alkoholeihin kuuluva orgaaninen yhdiste. Yhdistettä käytetään ainesosana kosmetiikassa ja lähtöaineena muiden orgaanisten yhdisteiden valmistukseen. Yhdistettä esiintyy kasveissa, kukkien tuoksuissa ja semiokemikaalina eliöiden viestinnässä.

Huoneenlämpötilassa setyylialkoholi on valkoisia kiteitä tai valkoista vahamaista ainetta. Setyylialkoholi on hygroskooppista. Yhdiste ei liukene veteen, mutta liukenee moniin orgaanisiin liuottimiin, esimerkiksi etanoliin, dietyylieetteriin, asetoniin ja kloroformiin. Setyylialkoholilla on kukkaismainen tuoksu. Yhdistettä esiintyy runsaasti estereinään kaskelotin valaanpäävahassa. Lisäksi sitä esiintyy eräiden kalojen kuten barrakudinojen öljyissä.

Silikageeli (CAS 7631-86-9)

29,400,00

Olomuodoltaan se on geeli-nimestään huolimatta kiinteää ja kovaa. Silikageeli esiintyy puhtaana yhdisteenä hajuttomina, mauttomina, myrkyttöminä, läpinäkyvinä ja pyöreähköinä rakeina, jotka eivät ole vesiliukoisia. Aine voi kuitenkin olla ärsyttävä nieltynä, joutuessaan silmiin tai pöly suurin määrin ihokosketuksessa. Aine on tunnettu sen erinomaisesta kyvystä adsorboida kosteutta suoraan ilmasta. Silikageelirakeet on usein käsitelty vesipitoisuutta ilmentävillä kemikaaleilla, jotka muuttavat väriään kosteuspitoisuuden mukaan. Nämä indikaattorit, esimerkiksi kobolttikloridi, tekevät siitä usein haitallista tai myrkyllistäkin. Mikäli tuotteessa on käytetty näitä lisäaineita, se voi olla myös karsinogeenista. Silikageelirakeet voidaan regeneroida eli aktivoida uudelleen ts. uudistaa hygroskooppisiksi eli kosteutta sitoviksi lämmittämällä niitä 2 tuntia 120 °C:ssa.

Silikoniöljy (CAS 63148-62-9)

0,00

Silikoniöljy (CAS 63148-62-9)

Silikoniöljy on mikä tahansa nestemäinen polymeroitu siloksaani, jossa on orgaanisia sivuketjuja. Tärkein aine on polydimetyylisiloksaani. Nämä polymeerit ovat kaupallisesti kiinnostavia suhteellisen korkean lämpövakautensa ja voiteluominaisuuksiensa vuoksi.

Silikoniöljyjä käytetään pääasiassa voiteluaineina, lämpööljyinä tai hydraulinesteinä. Ne ovat erinomaisia ​​sähköeristeitä, ja toisin kuin hiilianalogit, ne ovat palamattomia. Niiden lämpötilan vakaus ja hyvät lämmönsiirto-ominaisuudet tekevät niistä laajalti käytettyjä keittolevyjen sekoittimien päälle sijoitettujen kylpyammeiden (”öljyhauteiden”) lämmityslaboratorioissa sekä kylmäaineina kylmäkuivaimissa. Silikoniöljyä käytetään myös yleisesti työnesteenä kojelautoissa, märkämuuntajissa, diffuusiopumpuissa ja öljyllä täytetyissä lämmittimissä. Ilmailu- ja avaruuskäyttöön kuuluu kansainvälisen avaruusaseman Zvezda -moduulin ulkoinen jäähdytyssilmukka ja patterit, jotka hylkäävät lämpöä tyhjiössä.

Silikoniöljyluokalla, joka tunnetaan nimellä syklosiloksaanit, on monia samoja ominaisuuksia kuin muilla ei-syklisillä siloksaaninesteillä, mutta sillä on myös suhteellisen suuri haihtuvuus, joten se on hyödyllinen monissa kosmetiikkatuotteissa, kuten antiperspirantissa.

Jotkut silikoniöljyt, kuten simetikoni, ovat voimakkaita vaahtoamisenestoaineita alhaisen pintajännityksen vuoksi. Niitä käytetään teollisissa sovelluksissa, kuten tislauksessa tai käymisessä, joissa liialliset vaahtomäärät voivat olla ongelmallisia. Niitä lisätään joskus ruokaöljyihin liiallisen vaahtoamisen estämiseksi syvän paistamisen aikana. Voiteluaineina käytettävät silikoniöljyt voivat olla tahattomia vaahdonestoaineita (epäpuhtauksia) prosesseissa, joissa halutaan vaahtoa, kuten polyuretaanivaahdon valmistuksessa.

Silikoniöljy on myös yksi Silly Puttyn kahdesta pääainesosasta boorihapon kanssa.

Sinkkifosfaatti (CAS 7779-90-0)

0,00

Sinkkifosfaatti (CAS 7779-90-0)

Sinkkifosfaatti Zn3(PO4)2 on epäorgaaninen fosforihapon suola, jonka kationina on kahdenarvoinen sinkki. Se on valkoista ja kiinteää eikä liukene veteen. Reagoidessaan vahvojen happojen kanssa siitä tulee fosforihappoa ja sinkkisuoloja. Sen voi valmistaa sinkistä ja fosforihaposta, mutta yleensä valmistukseen käytetään sinkki- ja magnesiumoksidia sekoitettuna fosforihapon vesiliuokseen puskuriaineen kera. Sitä löytyy harvoin mineraalina.

Sinkkilaktaatti (CAS 103404-76-8)

0,00

Info Toimialat: Lääketeollisuus, Elintarviketeollisuus, Rehuteollisuus CAS-numero: 103404-76-8 WE-numero: 240-178-9 Kemiallinen kaava: C6H10ZnO6 Molekyylimassa: 243,49 g / mol Tullitariffikoodi: 29181100 Muut …

Sinkkinitraattiheksahydraatti (CAS 10196-18-6)

0,00

Sinkkinitraattiheksahydraatti (CAS 10196-18-6)

Sinkkinitraatti Heksahydraatti on vesiliukoinen, kiteinen sinkkilähde, joka soveltuu nitraattien kanssa yhteensopivaan ja matalampaan (happamaan) pH -arvoon. Nitraattiyhdisteet liukenevat yleensä veteen. Nitraattimateriaalit ovat myös hapettimia. Kun hiilivetyihin sekoitetaan, nitraattiyhdisteet voivat muodostaa syttyvän seoksen. Nitraatit ovat erinomaisia lähtöaineita erittäin puhtaiden yhdisteiden ja tiettyjen katalyytti- ja nanomittakaavaisten (nanohiukkaset ja -jauheet) materiaalien valmistukseen. Kaikki metalliset nitraatit ovat tietyn metallikationin ja nitraattianionin epäorgaanisia suoloja. Nitraattianioni on yksiarvoinen (-1 varaus) polyatominen ioni, joka koostuu yhdestä typpiatomista, joka on ionisesti sitoutunut kolmeen happiatomiin (symboli: NO3), jolloin kaavan kokonaispaino on 62,05.

Sinkkioksidi (CAS 1314-13-2)

0,00

Sinkkioksidi (CAS 1314-13-2)

Sinkkioksidi on epäorgaaninen yhdiste, jonka kaava on ZnO. ZnO on valkoinen jauhe, joka ei liukene veteen. Sitä käytetään lisäaineena lukuisissa materiaaleissa ja tuotteissa, mukaan lukien kosmetiikka, ravintolisät, kumit, muovit, keramiikka, lasi, sementti, voiteluaineet, maalit, voiteet, liimat, tiivisteet, pigmentit, elintarvikkeet, akut, ferriitit, palonestoaineet ja ensiksi. – apunauhat. Vaikka sinkkioksidia esiintyy luonnossa mineraalina, suurin osa sinkkioksidista tuotetaan synteettisesti.

ZnO on II-VI-puolijohderyhmän laajakaistainen puolijohde. Puolijohteen natiivi doping happivaansseista tai sinkkiväliaineista johtuen on n-tyyppistä. Muita edullisia ominaisuuksia ovat hyvä läpinäkyvyys, suuri elektronien liikkuvuus, leveä kaistaväli ja voimakas huoneenlämpötilainen luminesenssi. Nämä ominaisuudet tekevät ZnO:sta arvokasta moniin uusiin sovelluksiin: läpinäkyviin elektrodiin nestekidenäyttöissä, energiaa säästäviin tai lämpöä suojaaviin ikkunoihin ja elektroniikkaan ohutkalvotransistoreina ja valodiodeina.

Sinkkiseleniitti (CAS 13597-46-1)

0,00

Sinkkiseleniitti (CAS 13597-46-1)

Sinkkiselenidi (ZnSe) on vaaleankeltainen, kiinteä yhdiste, joka sisältää sinkkiä (Zn) ja seleeniä (Se). Se on sisäinen puolijohde, jonka kaistaväli on noin 2,70 eV 25 °C:ssa (77 °F). ZnSe esiintyy harvoin luonnossa, ja sitä löytyy mineraalista, joka on nimetty Hans Stillen mukaan nimeltä ”stilleite”.

Sinkkisulfaattimonohydraatti (CAS 7446-19-7)

0,00

Sinkkisulfaattimonohydraatti (CAS 7446-19-7)

Sinkkisulfaatti eli rikkihapon sinkkisuola on väritön ja veteen liukeneva kemiallinen yhdiste, jonka kaava on ZnSO4. Sitä käytetään elektrolyyttinä sinkkipäällystämisessä, nahkan säilöntäaineena, lannoitteissa ja muissa maataloustuotteissa. Lääketieteessä sitä käytetään adstringenttina eli se kuivaa ihoa. Se on myrkyllistä vesieliöille.

Sitruunahappomonohydraatti (CAS 5949-29-1)

4.715,000,00

Sitruunahappomonohydraatti (CAS 5949-29-1)

Sitruunahappomonohydraatti on trikarboksyylihappo, jota esiintyy sitrushedelmissä. Sitruunahappoa käytetään apuaineena farmaseuttisissa valmisteissa antioksidanttisten ominaisuuksiensa vuoksi. Se ylläpitää aktiivisten ainesosien vakautta ja sitä käytetään säilöntäaineena. Sitä käytetään myös happaman aineen avulla pH: n säätämiseen ja se toimii antikoagulanttina kelatoimalla kalsium veressä.

Soijalesitiini (CAS 8002-43-5)

0,00

Soijalesitiini (CAS 8002-43-5)

Elintarvikelaatuista lesitiiniä saadaan soijapavuista ja muista kasvilähteistä. Se on asetoniin liukenemattomien fosfatidien monimutkainen seos, joka koostuu pääasiassa fosfatidyylikoliinista, fosfatidyylietanoliamiinista ja fosfatidyyli-inositolista yhdistettynä useisiin määriin muita aineita, kuten triglyseridejä, rasvahappoja ja hiilihydraatteja. Jalostetut lesitiinilaadut voivat sisältää mitä tahansa näistä komponenteista vaihtelevissa suhteissa ja yhdistelmissä käytetyn fraktiointityypin mukaan. Öljyttömässä muodossaan triglyseridien ja rasvahappojen valtaosa poistetaan ja tuote sisältää 90 % tai enemmän fosfatideja, jotka edustavat koko fosfatidikompleksin koko tai tiettyjä fraktioita. Sekä luonnollisten että jalostettujen lesitiinin laatujen konsistenssi voi vaihdella muovista nestemäiseen riippuen vapaiden rasvahappojen ja öljyjen pitoisuudesta sekä muiden laimennusaineiden läsnäolosta tai puuttumisesta. Sen väri vaihtelee vaaleankeltaisesta ruskeaan riippuen lähteestä, satovaihteluista ja siitä, onko se valkaistu vai valkaisematon. Se on hajuton tai sillä on ominainen, lievästi pähkinämäinen tuoksu ja mieto maku. Syötävät laimentimet, kuten kaakaovoi ja kasviöljyt, korvaavat usein soijaöljyä toiminnallisten ja makuominaisuuksien parantamiseksi. Lesitiini liukenee vain osittain veteen, mutta hydratoituu helposti muodostaen emulsioita. Öljyttömät fosfatidit liukenevat rasvahappoihin, mutta ovat käytännössä liukenemattomia rasvaöljyihin. Kun kaikki fosfatidifraktiot ovat läsnä, lesitiini liukenee osittain alkoholiin ja käytännössä liukenematon asetoniin.

Soijaöljy

0,00

Soijaöljy

Soijaöljy on soijapavuista (Soya hispida) puristettu ruokaöljy. Se on maailman toiseksi käytetyin kasviöljy, jota suositaan etenkin Aasiassa ja Amerikassa.

Soijaöljyssä on runsaasti linolihappoa.

Soijaöljyn valmistuksen sivutuotteena saadaan soijaproteiinia (soijarouhetta), jota käytetään jauhelihan korvikkeena ja etenkin eläinten reuhuna sekä soijalesitiiniä, jota elintarviketeollisuus käyttää hapettumisenestoaineena ja emulgointiaineena.

Sorbiinihappo (CAS 110-44-1)

0,00

Sorbiinihappo (CAS 110-44-1)

Sorbiinihappo (acidum sorbicum) tunnetaan myös E-koodinimellä E200. Yleinen kosteudensäilyttäjä, sekä säilöntäaine, joka erotetaan pihlajanmarjoista, tai valmistetaan kemiallisesti. Sorbiinihappoa käytetään peräsuolen kautta annosteltuna helpottamaan kovan ulosteen pehmittymistä. (Esim. Microlax) Yleisesti happoa käytetään myös kosmetiikassa.

Toiset ihmiset saavat sorbiinihaposta allergisia reaktioita, kuten nokkosihottumaa, nuhaa, sekä astmaattisia reaktioita.

Sorbilot 70% (CAS 68425-17-2)

0,00

Sorbilot 70% (CAS 68425-17-2)

Sorbitoli on heksahydrinen alkoholi, jota esiintyy pieninä määrinä hedelmissä. Kaupallinen tuote saadaan hydraamalla dekstroosi. Sorbitolia käytetään kosmetiikassa, hammastahnassa, tupakassa, lääkkeissä jne. Sorbitol 70% Type NC on kiteytymätön vesiliuos.

Tuotetta käytetään perusainesosana, makeutusaineena ja kosteuttavana aineena kosmetiikassa ja lääkkeissä mm. tabletit/pillerit, hammastahnat, yskänlääkkeet tai suuvedet. Myös elintarviketeollisuudessa tuotetta käytetään ja listataan elintarvikelisäaineeksi numerolla E 420. Glyseriinin vaihtoehtona Sorbitolia voidaan käyttää erilaisissa teknisissä sovelluksissa, kuten tekstiilien apuaineissa ja polyuretaaneissa.

Sorbitoli 70% (CAS 68425-17-2)

0,00

Muut nimet: Sorbitoli, D-glusitoli, D-sorbitoli

Sorbitoli (D-glusitoli, D-sorbitoli) on sokerialkoholi, jota käytetään makeutusaineena mm. purukumeissa, pastilleissa ja lääkkeissä. Sitä valmistetaan glukoosista. Valmistusprosessissa glukoosi hydrataan, jolloin molekyylin aldehydiryhmä vaihtuu hydroksyyliryhmäksi.

Sorbitolia esiintyy myös luonnossa luumarjoissa. Sorbitoli ei imeydy täysin ruoansulatuskanavassa, joten se voi aiheuttaa suuremmissa määrin nautittuna laksatiivisia oireita.

Takaisin alkuun

Shopping cart