Cll meille: +358 403 777 181

Coolant Master BIO-20PRO™ lämmönsiirtoneste glyseriinipohjainen

1.220,0015,00

Master BIO-20PRO™ -jäähdytysnesteessä on kattava suoja jäätymistä ja korroosiota vastaan, poikkeuksellinen turvallisuusprofiili ympäristölle ja ihmisille sekä yleinen käyttö elintarviketeollisuuden eri aloilla. Voidaan käyttää sekä julkisten että asuinrakennusten lämmitysjärjestelmissä. Sen glyseriinipohja ei ainoastaan takaa tehokkaan lämmönsiirron, vaan myös edistää järjestelmän komponenttien voitelua ja huoltoa. Älä vahingoita kumista, muovista, valuraudasta, teräksestä tai alumiiniseoksista valmistettuja tuotteita. Valmistettu glyseriiniliuos on täysin tulenkestävä ja sen käyttö eliminoi räjähdysvaaran.
Tämä tuote on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa, korkealaatuista jäähdytysnestettä, joka täyttää kestävän kehityksen tavoitteet.

Kuvaus

Tuotteen ominaisuudet:
Tuotetyyppi: Käyttövalmis
Jäätymispiste: -20°C
Pääainepitoisuus: glyserolia vähintään 47 painoprosenttia
Inhibiittori: kyllä, ASTM D3306 standardi
Kiehumispiste normaalipaineessa: (°C): 105°C
Tiheys 20 ºC:ssa: 1,113 g/cm3
Suositeltu säilytyslämpötila minimi: 0 C maksimi: 30 C
Alkuperämaa: Viro
Käyttöikä: vähintään 5 vuotta ja riippuu käyttösäännöistä
Säilyvyys: 60 kuukautta.
Artikkeli: BIO-20PRO56-81-5

Tuotteen lisäkuvaus:
Glyserolipohjaisille Master BIO™ -jäähdytysnesteille lämmitykseen ja lämmönvaihtoon on tunnusomaista seuraavat positiiviset ominaisuudet:
● ovat ympäristöystävällisiä ja myrkyttömiä;
● Master BIO™ -tavaramerkit kestävät korkeita lämpötiloja;
● suojaa lämmitysjärjestelmää luotettavasti jäätymiseltä alhaisissa ympäristön lämpötiloissa talvella;
● niillä on voitelevia ja bakteereja tappavia ominaisuuksia;
● niillä on hyvät lämpöfysikaaliset ominaisuudet, joiden ansiosta huone lämmitetään tasaisesti;
● palo- ja räjähdyssuojattu;
● eivät muodosta mittakaavaa.
● käytetään neonvärejä, jotka auttavat havaitsemaan vuodon helpommin, jos järjestelmässä on vuoto (tällaisen lisäaineen tarve ilmoitetaan tilattaessa)

Master BIO-20PRO™ Termofysikaaliset ominaisuudet glyserolin vesiliuos, kiteytyslämpötila miinus -20°C

Lämpötila оС020406080100
Tiheys ρ, g/cm31,1181,1131,1071,0951,0831,069
Viskositeetti μ, Pa*10-312,695,322,791,691,150,84
Lämmönjohtavuus W/(cm•oC)0,420,430,450,46
Lämpökapasiteetti kJ/(kg•oC)1,7161,7351,7581,786

Ohjekirja:

Ennen Master BIO™ -jäähdytysnesteiden käyttöä lämmitysjärjestelmä on puhdistettava kokonaan jätenesteestä. Myös vanhat kerrostumat ja hilseet tulee poistaa piiristä ja poistaa korroosiojäljet.

Tuote tarjotaan täysin käyttövalmiina (ei tarvitse laimentaa tai lisätä mitään), ja se tulee myyntiin suljetussa astiassa. On erittäin suositeltavaa säilyttää se viileässä paikassa. Yritä estää suoraa auringonvaloa pääsemästä koostumuksen sisältävään säiliöön. Tämä voi johtaa sen ominaisuuksien heikkenemiseen, tasoittaa lisäkomponenttien ja tärkeimmän viskoosin aineen – glyseriinin – positiiviset ominaisuudet.

Lämmitysjärjestelmä täytetään painovoimalla joko käsin tai paineen alaisena. Manuaalinen täyttö soveltuu avoimille piireille. Jäähdytysneste pumpataan suljettuihin lämmitysjärjestelmiin paineen alaisena pumppujen avulla.

On tärkeää varmistaa hyvä tiivistys, koska glyseriinin vesiliuokset, joilla on korkea kostutusvaikutus, voivat vuotaa paikkoihin, joissa vesi ei virtaa. Jos se vuotaa, koko lämmitysjärjestelmän hyötysuhde heikkenee. Jos ne havaitaan, on tarpeen keskeyttää koko järjestelmän toiminta ja poistaa toimintahäiriö.
Toimenpide lämmitysjärjestelmän hätäpysäytystapauksessa.
Glyseriinin ja veden liuoksilla nollalämpötiloissa ja sitä alhaisemmissa lämpötiloissa on korkea viskositeetti. Siksi, jos järjestelmä on jäähtynyt, on suositeltavaa kytkeä ensin itse lämmityselementit päälle ja käynnistää sitten kierto. Tämä vähentää pumppujen kuormitusta.

Master BIO™ -jäähdytysnesteiden käyttöikä on vähintään 5 vuotta. Jäähdytysnesteen hinta riippuu pääkomponentin pitoisuudesta. Sitä tilattaessa ja ostettaessa on otettava huomioon glyserolin prosenttiosuus jäähdytysnestemerkissä. Lämpötila-alue, jolla koko kauden alhainen jäähdytysneste on toimintakunnossa, riippuu tästä indikaattorista.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Käytettävissä oleva määrä

25kg laukku, 5 lit muovitölkki, 20 lit plástic balde/bote, 200 lit rumpu/tynnyri, 1000 lit IBC-konttia

You may also like…

Takaisin alkuun

Shopping cart