Cll meille:+372 5504440

Eukalyptusöljy

0,00

Eukalyptusöljy

Eukalyptusöljy on yleisnimi tislatulle öljylle, joka on peräisin Australiasta kotoisin olevasta ja maailmanlaajuisesti viljellystä Myrtaceae-kasviperheen Eucalyptus-suvun lehdistä. Eukalyptusöljyä on käytetty laajasti farmaseuttisena aineena, antiseptisenä, hylkivänä, aromi-, tuoksu- ja teolliseen käyttöön. Valittujen eukalyptuslajien lehdet höyrytislataan eukalyptusöljyn uuttamiseksi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): EUKALYPTUSOLJY Osastot: ,

Kuvaus

Info

Toimialat: Kosmetiikkateollisuus

Lisätiedot

Käytettävissä oleva määrä

500 ml metallipullo, 5 lit muovitölkki, 10 lit muovipurkki, 20 lit metallitölkki YK, 25 lit muovipurkki, 200 lit rumpu/tynnyri, 640 lit IBC-astiaa, 1000 lit IBC-konttia

Takaisin alkuun

Shopping cart