Cll meille:+372 5504440

Karnaubavaha (CAS 8015-86-9)

0,00

Karnaubavaha (CAS 8015-86-9)

Karnaubavaha esiintyy vaaleanruskeasta vaaleankeltaiseen jauheena, hiutaleina tai epäsäännöllisenä kovan, hauraan vahan kokkareena. Sillä on tyypillinen mieto tuoksu eikä käytännössä makua. Se on vapaa eltaantumisesta. Eri tyyppejä ja laatuja on saatavana kaupallisesti.

Aina kun halutaan kovaa, kiillotettua vahaa, esim. autovahoissa, lattiavahaemulsioissa, korkealaatuisissa kengänkiillotusaineissa, paperiteollisuudessa (erityisesti hiilipaperien valmistukseen). Pehmittimenä hammasjäljennösyhdisteissä. Nostaa muiden vahojen sulamispistettä; käytetään usein yhdessä kandelillavahan kanssa. Alhaisemmassa lämpötilassa sulavan vahan läsnäoloa pidetään väärennöksenä. Puhdistettua ja valkaistua karnaubavahaa käytetään kosmeettisissa materiaaleissa, kuten karvanpoistoaineissa ja deodoranttipuikoissa. Apteekissa tabletin päällystämisen viimeinen vaihe. Karnaubavahan aiheuttama ihon herkistyminen tai ärsytys näyttää harvinaiselta.

Käyttää karnaubavahaa käytetään kosmeettisten valmisteiden kiinteyttämiseen ja teksturointiin, ja niiden koostumus on vähemmän nestemäinen. Karnaubavaha muodostaa myös suojaavan kerroksen ihon pinnalle. Sillä on korkein sulamispiste luonnollisista kasvivahoista, eikä se yleensä aiheuta allergisia reaktioita. Tämä vaha saadaan brasilialaisen vahapalmun lehdistä ja lehtisilmuista.

Käyttötarkoitukset Carnauba Wax on yleiskäyttöinen elintarvikelisäaine, joka on kova ja hauras vaha. sitä saadaan brasilialaisen vahapalmun copernicia ceriferan lehtisilmuista ja lehdistä. se on kovin tunnettu vaha, ja sitä käytetään karamellilasituksessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 8015-86-9 Osastot: , ,

Kuvaus

Info

Toimialat: Kosmetiikkateollisuus
CAS-numero: 8015-86-9
WE-numero: 232-399-4

Muut fyysiset ominaisuudet
Sulamis-/jäätymispiste: 78 – 88 °C
Suhteellinen tiheys: 0,99 – 1,0 g / cm (20 °C)

Lisätiedot

Käytettävissä oleva määrä

1000kg, 25kg laukku

Takaisin alkuun

Shopping cart