Cll meille:+372 5504440

Manteliöljy (CAS 8007-69-0)

0,00

Manteliöljy (CAS 8007-69-0)

Lmond Oil on karvasmantelin öljyä syaanivetyhapon poistamisen jälkeen. se on väritön tai hieman kellertävä neste, jolla on voimakas pääasiassa mantelimainen aromi. Sitä käytetään pääasiassa lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa sekä myös elintarvikkeiden aromiaineena. Makea manteliöljy on pehmentävä aine, jolla on rauhoittavia ominaisuuksia.

Manteliöljyä käytetään terapeuttisesti pehmentävänä aineena korvavahan pehmentämiseen. Farmaseuttisena täyteaineena sitä käytetään vehikkelinä parenteraalisissa valmisteissa, kuten öljymäisessä fenoliinjektiossa. Sitä käytetään myös nenäsumutteissa ja paikallisissa valmisteissa. Manteliöljyä käytetään myös ravintoaineena.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 8007-69-0 Osastot: ,

Kuvaus

Info

Toimialat: Kosmetiikkateollisuus
CAS-numero: 8007-69-0
WE-numero: 291-061-4

Muut fyysiset ominaisuudet
Suhteellinen tiheys: ~0,92 g/cm

Lisätiedot

Käytettävissä oleva määrä

500 ml metallipullo, 5 lit muovitölkki, 10 lit muovipurkki, 20 lit metallitölkki YK, 25 lit muovipurkki, 200 lit rumpu/tynnyri, 640 lit IBC-astiaa, 1000 lit IBC-konttia

Takaisin alkuun

Shopping cart