Cll meille: +358 403 777 181

Kaakaovoi (CAS 8002-31-1)

0,00

Kaakaovoi (CAS 8002-31-1)

Kaakaovoi, jota kutsutaan myös teobromaöljyksi, on vaaleankeltainen syötävä rasva, joka on uutettu kaakaopavuista (Theobroma cacao). Sitä käytetään suklaan, samoin kuin joidenkin voiteiden, hygieniatuotteiden ja lääkkeiden valmistukseen. Kaakaovoissa on kaakaomainen maku ja aromi. Sen sulamispiste on hieman ihmisen kehon lämpötilaa alempi. Se on suklaan ja vastaavien makeistuotteiden olennainen pääainesosa.

Tuotetunnus (SKU): 8002-31-1 Osastot: ,

Kuvaus

Kaakaovoi (CAS 8002-31-1)
Toimialat: Kosmetiikkateollisuus
Koostumus: Öljyt, rasvat, vahat
CAS-numero: 8002-31-1
WE-numero: 310-127-6
Muut fysikaaliset ominaisuudet
Sulamis-/jäätymispiste: ~35°C
Suhteellinen tiheys: 0,9 g/cm3

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Käytettävissä oleva määrä

1kg, 20 lit metallitölkki YK

You may also like…

Takaisin alkuun

Shopping cart